De Overstap werkt voor u

U zoekt een partij met jarenlange ervaring om u te helpen met advies, coaching en bemiddeling? Dat zijn wij! Of het nu gaat om re-integratie, werkfit maken of kennisoverdracht, op elke gebied staan onze betrokken adviseurs voor u klaar. Wij zijn De Overstap, aangenaam!

 

Focus op de regionale arbeidsmarkt

We zijn een organisatie voor re-integratie en jobcoaching met een sterke focus op de regionale arbeidsmarkt. Onze jobcoaches en re-integratieconsulenten kennen de werkgevers en werkzoekenden in de regio goed en u profiteert als overheidsorganisatie van ons uitgebreide netwerk in Oost-Nederland.

Ook voor al uw zorgvragen

Sinds 1 januari 2017 zijn we bovendien ook een erkende zorgorganisatie en verzorgen we “Ondersteuning Zelfstandig Leven” voor 14 Twentse gemeenten. Daarnaast leveren ook diensten voor inwoners van Hardenberg, Westerveld, Hasselt, Zwartwaterland, Deventer, Olst en Wijhe.

 

Heeft u vragen? Bel ons gerust

Locatie Hengelo
074 - 250 90 02


Locatie Zwolle
038 - 426 53 01

Recent nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Nieuws

Wat is jobcoaching en wanneer mag ik een jobcoach inschakelen?

Jobcoaching is een individuele voorziening die wordt toegekend door UWV of gemeente Je kunt een jobcoach inschakelen als je hulp […]

Lees meer ...

WMO bijdrage per 2020 bekend

Het Kabinet is voornemens om per 1 januari 2020 een maximale eigen bijdrage van € 19,- per maand in te […]

Lees meer ...

Nieuwe beleidsregels proefplaatsing UWV pakken goed uit

Een proefplaatsing is bedoeld om de kans op werk voor uitkeringsgerechtigden te vergroten. Voor de proefplaatsing gelden een aantal voorwaarden […]

Lees meer ...

Bekijk het archief

×