De Overstap werkt

U wilt graag (weer) aan het werk, maar dat lukt niet door uw (arbeids)beperking? Daar kunnen wij u bij helpen. Ook als u wel een baan heeft, maar behoefte heeft aan ondersteuning of (job-)coaching, kunnen wij dit bieden. Op elke gebied staan onze betrokken adviseurs voor u klaar. Wij zijn De Overstap, aangenaam!

 

Focus op de regionale arbeidsmarkt

We zijn een organisatie voor re-integratie en jobcoaching met een sterke focus op de regionale arbeidsmarkt. Onze jobcoaches en re-integratieconsulenten kennen de werkgevers in de regio goed en u profiteert van ons uitgebreide netwerk.

 

Ook voor al uw zorgvragen

Sinds 1 januari 2017 zijn we bovendien ook een erkende zorgorganisatie en verzorgen we vanuit de WMO “Ondersteuning Zelfstandig Leven” voor 14 Twentse gemeenten.

 

Uw vacature in beeld

Voor werkgevers, werkzoekenden, arbeidsdeskundigen en werkcoaches in Overijssel is er een vacatureplatform beschikbaar voor het vinden van een passende baan voor werkzoekenden met een arbeidsbeperking. De meeste mensen willen graag aan het werk. Toch verloopt het vinden van een baan vaak moeizaam omdat het aannemen van mensen met een arbeidsbeperking nog vaak een drempel vormt voor werkgevers. Door werkzoekenden, werkgevers, gemeenten en bemiddelaars samen te brengen op één platform wordt die drempel weggenomen. Maak gebruik van de vacaturesite en wij helpen u aan de oplossing!

Samen komen er wel

Hart voor de zaak

Wij maken De Overstap!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Nieuws

Wat is een burn-out?

Burn-out is een vorm van overspannenheid waarbij je je uitgeput voelt. Je bent zo moe dat je op je werk […]

Lees meer ...

Proefplaatsing…..?

Onbekend maakt onbemind, gelukkig is dat niet altijd zo. Een werknemer met een arbeidsbeperking is vaak prima geschikt of geschikt […]

Lees meer ...

Veranderingen bij doorbetalen zieke werknemer

Heb je als mkb’er een zieke werknemer? Dan moet je die twee jaar lang loon blijven betalen. Dat is vaak […]

Lees meer ...

Bekijk het archief