Re-integratie voor werknemers


U wilt (ander) werk. Of hulp op de plek waar u nu werkt. Hiervoor kreeg u van het UWV of de gemeente in Oost-Nederland onze naam voor re-integratie: De Overstap. Elk mens is anders. Dus ook onze hulp. Wat hebt u nodig? Van voorbereiden op werk en vinden van een baan tot begeleiding op maat – zullen we er eens over praten?

 

Waarom kiezen voor re-integratie van De Overstap?

  • Veel ervaring in hulp bij autisme
  • 8,4 als cijfer over tevredenheid van onze klanten
  • 92% mensen met succes voorbereid op werk
  • 86% begeleid naar prettige werkplek
  • Persoonlijk contact & eerlijk over wat kan

 

Wat u zelf kunt & wilt

Misschien kunt u niets met een computer. Of durft u niet te bellen met een mogelijke werkgever. Onze hulp maken we daarom op maat, zodat die past bij wat u zelf (niet) kunt en wilt. Kijk maar eens bij ondersteuning. Bent u al toe aan een stap? We hebben veel contact met bedrijven die iemand zoals u zoeken. Bekijk hier hun vacatures.

 

Autisme? We begrijpen u beter

Misschien zijn sommige dingen voor u niet logisch of loopt u vast met wat voor anderen gewoon lijkt. Door onze ervaring begrijpen we u sneller. En hielpen we  juist al veel mensen met vergelijkbare moeilijkheden. U krijgt bij ons dan ook extra aandacht en begeleiding. Zelfs begeleiding thuis, als dat nodig is. Zo brengen we rust in uw hoofd en leven.

Het werkt; in de afgelopen jaren waren mensen hier zo tevreden over, dat ze ons een ruime 8 gaven. Ontdek meer over onze begeleiding bij autisme. Wil je weten hoe goed we het doen, kijk hier…

 

Meer weten over re integratie voor jou als werknemer?

Naast re-integratie voor werknemers zijn we er ook voor re-integratie werkgevers! Voor meer informatie over re-integratie voor een werknemer neem je gerust contact met ons op.

 

klantenservice

Heeft u vragen? Bel ons gerust

Locatie Hengelo
074 - 250 90 02


Locatie Zwolle
038 - 426 53 01

Recent nieuws

usp1

Samen komen er wel

usp2

Hart voor de zaak

usp3

Wij maken De Overstap!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

×