Re-integratie voor werknemers


U wilt (ander) werk. Of hulp op de plek waar u nu werkt. Hiervoor kreeg u van het UWV of de gemeente in Oost-Nederland onze naam voor re-integratie: De Overstap. Elk mens is anders. Dus ook onze hulp. Wat hebt u nodig? Van voorbereiden op werk en vinden van een baan tot begeleiding op maat – zullen we er eens over praten?

 

Waarom kiezen voor re-integratie van De Overstap?

  • Veel ervaring in hulp bij autisme
  • 8,4 als cijfer over tevredenheid van onze klanten
  • 92% mensen met succes voorbereid op werk
  • 86% begeleid naar prettige werkplek
  • Persoonlijk contact & eerlijk over wat kan

 

Wat u zelf kunt & wilt

Misschien kunt u niets met een computer. Of durft u niet te bellen met een mogelijke werkgever. Onze hulp maken we daarom op maat, zodat die past bij wat u zelf (niet) kunt en wilt. Kijk maar eens bij ondersteuning. Bent u al toe aan een stap? We hebben veel contact met bedrijven die iemand zoals u zoeken. Bekijk hier hun vacatures.

 

Autisme? We begrijpen u beter

Misschien zijn sommige dingen voor u niet logisch of loopt u vast met wat voor anderen gewoon lijkt. Door onze ervaring begrijpen we u sneller. En hielpen we  juist al veel mensen met vergelijkbare moeilijkheden. U krijgt bij ons dan ook extra aandacht en begeleiding. Zelfs begeleiding thuis, als dat nodig is. Zo brengen we rust in uw hoofd en leven.

Het werkt; in de afgelopen jaren waren mensen hier zo tevreden over, dat ze ons een ruime 8 gaven. Ontdek meer over onze begeleiding bij autisme. Wil je weten hoe goed we het doen, kijk hier…

 

Meer weten over re integratie voor jou als werknemer?

Naast re-integratie voor werknemers zijn we er ook voor re-integratie werkgevers! Voor meer informatie over re-integratie voor een werknemer neem je gerust contact met ons op.

 

usp1

Samen komen er wel

usp2

Hart voor de zaak

usp3

Wij maken De Overstap!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

×