Op weg naar een baan

Iedereen wil het liefst werk dat goed bij zijn of haar interesses, kwaliteiten en mogelijkheden past. Op die manier kun je met plezier naar je werk gaan en het langdurig volhouden. Dit is de basis van duurzaam werk. Bij mensen met beperkingen is het belangrijk om te kijken naar wat ze nog wel kunnen. Natuurlijk moeten we ook rekening houden met eventuele belemmeringen, zodat een werknemer duurzaam kan blijven werken.

Van plan tot bemiddeling

Wanneer u zich bij ons aanmeldt voor een re-integratietraject, beginnen we met een intakegesprek om elkaar te leren kennen. Vervolgens stellen we in overleg met u een re-integratieplan op. Dit plan beschrijft hoe het traject eruit zal zien en hoe we samen met u te werk gaan. Zodra u en de opdrachtgever (meestal het UWV of de gemeente) het plan hebben goedgekeurd, gaan we van start met het traject.

 

Altijd persoonlijke begeleiding

Bij De Overstap heeft elke re-integratieconsulent of jobcoach slechts een beperkt aantal deelnemers, zodat u kunt rekenen op persoonlijke begeleiding, aandacht en zorg. We passen onze begeleiding altijd aan uw situatie aan. Onze jobcoaches zijn bekend met uw regio en hebben uitgebreide kennis van de lokale en regionale arbeidsmarkt.

Vragen? Laat u terug bellen

Recent nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

×