Begeleiding naar werk

Iedereen doet het liefst werk wat goed aansluit bij de interesses, kwaliteiten en mogelijkheden die iemand bezit. Op deze manier ga je met plezier naar je werk en kan je dit werk ook voor een langere tijd blijven doen. Dit is het uitgangspunt van duurzaam werk. Het uitgangspunt (bij iemand met een beperking) is kijken naar wat degene nog wel kan. Daarbij is het wel belangrijk om de belemmeringen in het achterhoofd te houden om ervoor te zorgen dat een werknemer duurzaam kan werken en dit kan blijven doen.
Wanneer u werkfit bent en klaar om (weer) aan de slag te gaan, dan begeleiden wij u graag naar werk.

Van plan tot bemiddeling

Meldt u zich bij ons aan voor een re-integratietraject, dan voeren we eerst een intakegesprek met u. We willen immers even kennismaken met elkaar. Daarna stellen we, in overleg met u, een re-integratieplan op. Hierin staat hoe het traject eruit zal gaan zien en hoe we samen met u het traject gaan aanpakken. Nadat u en de opdrachtgever (vaak UWV of Gemeente) het plan hebben goedgekeurd, kunnen we aan het traject beginnen.

 

Altijd persoonlijke begeleiding

Elke re-integratieconsulent of jobcoach bij De Overstap heeft een beperkt aantal deelnemers, zodat u altijd verzekerd bent van die persoonlijke begeleiding, aandacht en zorg. We kijken altijd wat past bij uw situatie. Onze jobcoaches wonen en werken in uw regio en hebben dan ook een grote kennis van de lokale en regionale arbeidsmarkt.

Vragen? Laat u terug bellen

Recent nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

×