Subsidiecalculator

In het doelgroepregister staan alle personen die onder de banenafspraak vallen.

Bij het aannemen van nieuwe medewerkers kunt u mogelijk in aanmerking komen voor aantrekkelijke financiële voordelen. Deze online subsidiecalculator presenteert regelingen en subsidies voor een nieuwe medewerker of recent in dienst getreden. Naast de hoogte van de bedragen geeft de calculator achtergrondinformatie over de subsidies en regelingen en de te ondernemen acties. Deze site linkt door naar organisaties waar u de subsidie of regeling kunt aanvragen. Met de online calculator ontdekt u snel en overzichtelijk de financiële voordelen.

Subsidiecalculator

Met ingang van 1 januari 2017 is ook de berekening van de loonkostensubsidie voor o.a. de doelgroep Banenafspraak vereenvoudigd. Door het invullen van 4 vragen, kunt u snel uitsluitend de loonkostensubsidie berekenen inclusief een uitleg volgens de nieuwste richtlijnen van het Ministerie van SZW. Wilt u een uitgebreide berekening, gebruik dan de standaard subsidiecalculator

Bekijk ook regelmatig het doelgroepregister op het werkgeversportaal zodat u altijd de meest actuele informatie ontvangt.

 

Vragen? Laat u terug bellen

Recent nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

×