Advies

Wanneer het gaat om het inzetten van medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt, komt er veel op u af. De Overstap heeft jarenlange ervaring hiermee en adviseert u graag over de beste optie voor uw bedrijf en situatie. Wij zijn u op verschillende manieren van dienst.

 

MVO-advies

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) en Social Return On Investment (SROI) zijn hot items. De vraag is, hoe vult u uw wensen in of is de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO) wellicht veel geschikter? Wij adviseren u graag en helpen u richting het keurmerk.

Meer over MVO-advies

 

VCA-trainingen

Voor een aantal werkplekken is het VCA-certificaat voor uw medewerkers verplicht. Niet elke medewerker is in staat om dit zomaar te behalen. Bij De Overstap lukt dat wel. Dat garanderen wij.

Meer over onze VCA-trainingen

 

Testcentrum

Dankzij ons testcentrum krijgt u een betrouwbaarder beeld van een (nieuwe) medewerker. Wij nemen kandidaten een functiegeschiktheidstest af, in combinatie met een aantal gesprekken. Zo bepalen we het cognitieve niveau en de karaktereigenschappen en geven we richting aan de mogelijkheden van de kandidaat op de arbeidsmarkt. Het meten van cognitieve zaken/denkwijze, beroepsinteresse en gedragsfactoren in één en dezelfde test is uniek. De Overstap doet het!

Meer over ons testcentrum

 

Jobcarving

Bij jobcarving ook wel functiecreatie genoemd, splits je bestaande functies op om banen te creëren voor mensen met een beperking. Niet alleen zij profiteren hiervan, maar ook het bedrijf. Het draagt namelijk bij aan een hogere efficiëntie en een duurzame bedrijfsvoering.

Meer over Jobcarving

 

Vragen? Laat u terug bellen

Recent nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

×