quote

“Super blij met jobcoaching!”

Jobcoaching voor werknemers

Jobcoaching is een veelvuldig ingezet en gewaardeerd instrument om mensen met een arbeidsbeperking aan het werk te houden. Jobcoaching is een individuele voorziening die wordt toegekend door UWV of gemeente. Een nieuwe maatregel maakt het nu ook mogelijk, dat na het ingaan van een dienstverband (van minimaal 6 maanden) alsnog blijkt dat jobcoaching noodzakelijk is dan kan dat in veel gevallen door UWV worden vergoedt. We kijken graag met u mee of u daarvoor in aanmerking komt.

Wij beschikken over specifieke expertise op het gebied van: Autisme Spectrum Stoornis (ASS), klassiek autisme, asperger, PDD-NOS, verstandelijke of psychische beperking, moeilijk lerende, AD(H)D, borderline, depressieve- of burn-out klachten, (gedeeltelijk-) arbeidsongeschiktheid. Daarom bieden wij jobcoaching op maat.

 

Jobcoaching op maat

Jobcoaching betekent enerzijds dat we u als werkzoekende aan het werk helpen. Anderzijds bieden we u persoonlijke ondersteuning en begeleiding op uw werkplek. Zo willen we bereiken dat u uw werk nog beter kunt (blijven) doen. Ook leggen we uw werkgever uit hoe deze het beste met u kan samenwerken.

Dit doen wij volgens een persoonlijk plan met concrete leerdoelen en duidelijke afspraken. Wij doen dit samen met u. Deskundige en correcte begeleiding is bij ons gewaarborgd.

jobcoaching voor werknemers

 

Persoonlijke begeleiding

Onze vakbekwame jobcoaches hebben jarenlange ervaring in de begeleiding van mensen met een structurele functionele beperking. Bovendien kan De Overstap niet alleen ondersteuning bieden op de werkplek, maar ook bij het (thuis) zelfstandig leven. Dit doen we al voor vele inwoners van Overijssel waaronder de 14 Twentse gemeenten. De Overstap voldoet aan alle wettelijke eisen.

U zegt het maar, wij staan voor u klaar!

Heeft u een vraag over jobcoaching? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij staan u graag te woord!

Vragen? Laat u terug bellen

Recent nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

×