quote

“De Overstap maakt echt verschil”

Kwaliteit is allesbepalend

Kwaliteit en erkenning is in de re-integratie en zorgbranche allesbepalend. De Overstap laat haar werkwijze regelmatig screenen en is een door de overheid erkend re-integratie- en Jobcoachbedrijf die uiteraard borg staat voor kwaliteit.

 

ISO 9001:2015 gecertificeerd

 

Alle onderdelen voor een goedwerkend kwaliteitsmanagement systeem (KMS) zijn aanwezig.
De Overstap is een kleine organisatie. De directeur en de vestigingsmanagers zijn van alle zaken en ontwikkelingen op de hoogte, de lijnen zijn zeer kort en eventuele verbeterpunten worden direct opgepakt. Er is een heldere communicatiestructuur die ervoor zorgt dat zaken die spelen snel opgepakt kunnen worden. Deze werkwijze is bevestigd in alle auditgesprekken.

 

Wat zeggen onze klanten over ons..

Ook vinden we het fijn om reacties te ontvangen van onze klanten, deze kun je hier vinden….

Voor ons zelf

Klanttevredenheidsonderzoek

Eindcijfer Zorg

Het jaarlijkse onderzoek over de klanttevredenheid in de zorg die wij leveren, zit er weer op.  Met trots delen we dat we ook over het afgelopen jaar erg goed gescoord hebben op de klanttevredenheid! Voor de Zorg een 8,5!

UWV trajecten

Klanttevredenheid is erg belangrijk maar daarnaast en minstens zo belangrijk zijn de geslaagde trajecten. De succes-resultaten zijn sterk gegroeid, Werkfit 100% en Naar Werk 75%! En een 8 en respectievelijk 8,5 voor de tevredenheid!

Jaarlijks wordt het klanttevredenheidsonderzoek uitgevoerd door Contenza voor UWV trajecten.

 

 

Erkenningen

Ook andere erkenningen en keurmerken vielen De Overstap ten deel. Omdat deskundigheid en kwaliteit aantoonbaar behoren te zijn, is Adviesbureau De Overstap gecertificeerd in het kader van:

  • Erkend UWV jobcoachbedrijf

Wij zijn door de overheid erkend en aangesloten bij:

  • De Nederlandse Vereniging Support (NVS)*.
  • Daarnaast voldoen wij vanuit de WASE (World Association Supported Employment)
  • Jobcoaches zijn VCA VOL gecertificeerd door KIWA.
  • (Job-)coaches zijn veelal geregistreerd en/of aangesloten bij de beroepsvereniging NOLOC.

* De NVS is een vereniging voor organisaties die Supported Employment onderschrijven en uitdragen. De Nederlandse Vereniging voor Support (NVS), die in de European Union of Supported Employment (EUSE), de Nederlandse vertegenwoordiger is, heeft zich ten doel gesteld om het gedachtegoed en de kwaliteit van Supported Employment onder haar leden te bewaken, te verspreiden en te optimaliseren. Supported Employment heeft er toe bijgedragen dat er mogelijkheden voor het verkrijgen en behouden van een betaalde baan voor personen met een handicap tot de mogelijkheden ging behoren.

 

Wij zijn een geregistreerd leerbedrijf voor:

  • ECABO nr. 96011000 (administratief)
  • OVDB nr. 44613 (dienstverlening)
  • Aequor nr. 030T68 (groenvoorziening)

Om genoemde keurmerken te behouden, moet Adviesbureau De Overstap (blijvend) voldoen aan hoogwaardige kwaliteit van dienstverlening.

 

uwv

trainer

Nederlandse Vereniging voor Support

Beroepsvereniging

WASE

Erkend Leerbedrijf

Erkend Leerbedrijf ECABO

Wij verzorgen VCA cursussen

Vragen? Laat u terug bellen

Recent nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

×