quote

Jobcoach, re-integratiecoach of re-integratieconsulent? Maak kennis met ons team

Jobcoach, Zorgcoach of Re-integratieconsulent: Ons team heeft het

Han Kuipers
Directeur - eigenaar
De Overstap is een prachtig bedrijf en beschikt over een passievol en professioneel team waarbij de klanten centraal staan. Ik geef met veel plezier leiding aan deze organisatie.
hankuipers@overstap.nl06-3476 3066LinkedIn Han KuipersPersoonlijkAdviesbureau De Overstap
Maaike Oostrik
Vestigingsmanager Hengelo - Senior coach
Sinds 2006 mag ik mijn bijdrage leveren aan De Overstap, waar ik elke dag met plezier aan de slag ga om klanten en werkgevers de coaching te bieden die passend is. Door een eerlijke, open, praktische, concrete, realistische, motiverende en activerende manier van begeleiden ga ik samen met de klant op zoek naar mogelijkheden.
06-1413 1905
Jolande Blankenvoorde
Vestigingsmanager Zwolle - Senior coach
Doordat ik al jaren werkzaam ben als re-integratiecoach en consulent heb ik inmiddels veel ervaring op mogen doen met verschillende klanten en werkgevers. Deze kennis ga ik goed gebruiken binnen de Overstap. Ik verwacht op deze manier een positieve bijdrage te leveren aan de wensen, mogelijkheden en gestelde doelen van onze klanten.
06 - 1413 1802
Fieke van Kuijk
Senior Re-integratieconsulent - Zorg - jobcoach - MBC
Sinds 2013 ben ik werkzaam bij de Overstap en nog altijd met veel plezier en toewijding. Ik word omschreven als een coach die rustig en geduldig is, die met veel optimisme klanten weet te motiveren en stimuleren om op eigen kracht doelen te behalen. Ik vind het mooi om te zien hoe mensen zich ontwikkelen en dat ik daaraan een bijdrage mag leveren. Mijn ervaring is dat hetgeen waar je de focus op legt, hetgeen is wat groeit. Ik stuur dan ook aan op het bevorderen van kwaliteiten en het benadrukken van talenten, dát leidt tot succeservaringen.
06-1413 1832
Hedwig Meen
Senior re-integratieconsulent / Loopbaan - jobcoach
Aan de slag gaan met de kansen die je krijgt, dat vind ik belangrijk. Daarbij draait alles om persoonlijke aandacht. Het betekent steeds op zoek gaan naar een goede match: de juiste werknemer op de juiste plek. Als dat lukt, valt alles op zijn plaats. Het is mooi om mensen met plezier aan het werk te zien.
06-1413 1825
Gert van lente
Senior re-integratieconsulent / zorg - jobcoach / Master burn out coach (MBC)
Ik begeleid graag mensen naar werk, of help met een hulpvraag maar dit kan alleen als we samen optrekken. En de uitdaging aangaan. Elk mens is uniek vandaar dat maatwerk in mijn begeleiding vanzelfsprekend is. Eerlijk en oprecht is de wijze van mijn aanpak. En daar waar nodig sturend om op de juiste koers te blijven. In mijn begeleiding staat de klant centraal, waar liggen zijn motieven? waar krijgt men energie van? Of waar wordt men weer vrolijk van? Waar liggen belemmeringen die nog opgelost dienen te worden? Belangrijke thema’s die niet mogen worden vergeten. Ik ben pas tevreden als mijn klant tevreden is!
06 - 1413 1848
Luppo Schoenmaker
Senior re-integratieconsulent / zorg - jobcoach
Inmiddels kan ik zeggen dat ik een ervaren jobcoach ben en al aardig wat jaren meeloop. Mijn ervaringen in de commerciële en re-integratiewereld, mijn zorg achtergrond maar ook mijn privé ervaring hebben gemaakt wie ik nu ben. Mijn vaardigheden zijn empathisch, betrokken en denk vooral in mogelijkheden. Ik houd van een positieve benadering en vind het geweldig om bij te mogen dragen in de ontwikkeling van ‘de ander’.
06-4304 3311
Manon Esmeijer
Zorgcoach - Master burn out coach (MBC)
In mijn functie als coach gaat mijn betrokkenheid vooral uit naar mensen die extra aandacht en ondersteuning kunnen gebruiken in hun dagelijks leven. Ik zet mij graag vol overgave in om de kwaliteit van het leven te vergroten. Mijn stijl van coachen is het benadrukken van het positieve en de krachten die mensen bezitten naar boven te halen.
06 - 1413 2046
Rick Slootweg
Re-integratieconsulent / zorg - jobcoach
Als coach vind ik het belangrijk om te kijken naar wat iemand nog wel kan. Samen kijken naar de mogelijkheden. Vanuit empathie, een positieve inslag en geloof in eigen kunnen een pad uitstippelen zodat iemand zich verder kan ontwikkelen. Er zijn altijd nog mogelijkheden tot ontwikkeling, hoe moeilijk deze misschien te zien zijn. Ik ga hier graag samen met de klant naar op zoek.
06-1413 1871
Steffie Wilmink
Administratief medewerkster
De administratie en alles wat daarbij komt kijken is mijn verantwoordelijkheid. Tevens vind ik het vakgebied heel interessant en dat maakt het een hele leuke uitdaging. Ook werk ik nauw samen met collega’s en kan ik hen goed ondersteunen in het werk wat zij doen. Het is een leuk bedrijf met een hele prettige werksfeer.
074-250 9002
Romy Groothuis
Zorgcoach - Ambulant begeleider
Ik werk met veel plezier al ruim 8 jaar binnen de zorgsector. Belangrijk vind ik om de klant in zijn of haar eigen kracht te zetten om samen aan de persoonlijke doelen te werken. Mijn doel is het vergroten van competenties en mogelijkheden en daarmee het verbeteren van de thuis en/of werk situatie. In mijn rol als Zorgcoach vind ik respect, maatwerk en betrouwbaarheid belangrijk.
06 1412 9561
Hendrie Stiksma
Re-integratieconsulent / zorg - jobcoach
Mensen op weg helpen als (job)coach geeft mij voldoening en zorgt ervoor dat ik gedreven ben om samen met de persoon op zoek te gaan naar datgene wat wenselijk en haalbaar is. Ik hou ervan om mensen in hun kracht te zetten en ze bewust te maken van hun mogelijkheden. Ieder mens beschikt over mooie eigenschappen en bijzondere kwaliteiten wat maakt dat geen mens gelijk is en een ieder dus ook een eigen unieke benadering en aanpak nodig heeft. De zoektocht naar (zelf)ontplooiing binnen het arbeidsproces is iets wat ik graag samen met de klant aanga. Succesmomenten zijn waardevol en geven mensen het gevoel dat ze er toe doen en in staat zijn om verandering in hun eigen situatie aan te brengen. Als coach zal ik ook veelvuldig op zoek gaan naar deze succesmomenten en ze teruggeven aan de persoon zodat ze kunnen groeien in zelfvertrouwen en eigenwaarde. Op deze manier komen mensen in hun kracht te staan en kunnen ze zich (door)ontwikkelen als mens en professional.
06-5983 8309
Patriesja Steenkamp
Zorgcoach - Ambulant begeleider
Begin 2023 ben ik met veel plezier en enthousiasme gestart bij de Overstap als zorgcoach. Ik haal veel voldoening uit mijn werk. Mijn kracht is naast de klant te gaan staan en vanuit positiviteit en humor en deze in zijn of haar kracht te zetten. Denken vanuit mogelijkheden in plaats van onmogelijkheden. Ik denk niet in labels, maar vooral door goed te luisteren waar de behoefte ligt om zo mooie resultaten te bereiken.
06 5984 0000
Moniek van de Wetering
Senior Re-integratieconsulent / (job)coach Gebarentaalvaardige
De Overstap is de plek waar ik mij ‘thuis’ voel. De visie van De Overstap komt overeen met die van mij. In een steeds veranderende maatschappij kan het best lastig zijn om mee te blijven doen. Ik zet mij daarom dan ook graag in voor mensen die een afstand tot deze maatschappij hebben of ervaren. Door de jarenlange werkervaring in re-integratie en coaching, heb ik veel kennis opgedaan in het werken met mensen met ASS, LVG en mensen met moeilijk verstaanbaar gedrag. Vanaf jongs af aan heb ik geleerd om te communiceren met mijn handen door middel van gebarentaal. Een van mijn specialismes is dan ook het begeleiden/ondersteunen van mensen binnen de auditief beperkte doelgroep. Ik zou mij als volgt willen typeren: Gedreven | Betrouwbaar | Behulpzaam | Zorgvuldig | Consequent | Verantwoordelijk | Eerlijk | Duidelijk | Professioneel | Empathisch | Probleemoplossend.
06-5984 0010
Selin Vardar
Zorg - jobcoach i.o.
’Ik studeer Social Work aan het Saxion en mijn derdejaars stage is bij De Overstap. De visie van dit bedrijf sluit erg aan bij mijn persoonlijke visie. Ik vind het belangrijk dat we streven naar een inclusieve samenleving, gelijke kansen staan bij mij voorop. Het feit dat dit bedrijf ondersteuning biedt om de zelfredzaamheid te vergroten, vind ik heel mooi. Dat creëert ook een stap richting een gelijkwaardigere samenleving, waar ik veel waarde aan hecht. Ik kijk er erg naar uit om mijn ervaring en kennis te ontwikkelen het komende jaar bij De Overstap.
074-2509002

Vragen? Laat u terug bellen

Recent nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

×