quote

Jobcoach, re-integratiecoach of re-integratieconsulent? Maak kennis met ons team

Jobcoach, Zorgcoach of Re-integratieconsulent: Ons team heeft het

Han Kuipers
Directeur - eigenaar
De Overstap is een prachtig bedrijf en beschikt over een passievol en professioneel team waarbij de klanten centraal staan. Ik geef met veel plezier leiding aan deze organisatie.
hankuipers@overstap.nl06-3476 3066LinkedIn Han KuipersPersoonlijkAdviesbureau De Overstap
Maaike Oostrik
Vestigingsmanager Hengelo - Senior coach
Sinds 2006 mag ik mijn bijdrage leveren aan De Overstap, waar ik elke dag met plezier aan de slag ga om klanten en werkgevers de coaching te bieden die passend is. Door een eerlijke, open, praktische, concrete, realistische, motiverende en activerende manier van begeleiden ga ik samen met de klant op zoek naar mogelijkheden.
06-1413 1905
Jolande Blankenvoorde
Vestigingsmanager Zwolle - Senior coach
Doordat ik al jaren werkzaam ben als re-integratiecoach en consulent heb ik inmiddels veel ervaring op mogen doen met verschillende klanten en werkgevers. Deze kennis ga ik goed gebruiken binnen de Overstap. Ik verwacht op deze manier een positieve bijdrage te leveren aan de wensen, mogelijkheden en gestelde doelen van onze klanten.
06 - 1413 1802
Fieke van Kuijk
Senior Re-integratieconsulent - Zorg - jobcoach - MBC
Sinds 2013 ben ik werkzaam bij de Overstap en nog altijd met veel plezier en toewijding. Ik word omschreven als een coach die rustig en geduldig is, die met veel optimisme klanten weet te motiveren en stimuleren om op eigen kracht doelen te behalen. Ik vind het mooi om te zien hoe mensen zich ontwikkelen en dat ik daaraan een bijdrage mag leveren. Mijn ervaring is dat hetgeen waar je de focus op legt, hetgeen is wat groeit. Ik stuur dan ook aan op het bevorderen van kwaliteiten en het benadrukken van talenten, dát leidt tot succeservaringen.
06-1413 1832
Hedwig Meen
Senior re-integratieconsulent / Loopbaan - jobcoach
Aan de slag gaan met de kansen die je krijgt, dat vind ik belangrijk. Daarbij draait alles om persoonlijke aandacht. Het betekent steeds op zoek gaan naar een goede match: de juiste werknemer op de juiste plek. Als dat lukt, valt alles op zijn plaats. Het is mooi om mensen met plezier aan het werk te zien.
06-1413 1825
Luppo Schoenmaker
Senior re-integratieconsulent / zorg - jobcoach
Inmiddels kan ik zeggen dat ik een ervaren jobcoach ben en al aardig wat jaren meeloop. Mijn ervaringen in de commerciële en re-integratiewereld, mijn zorg achtergrond maar ook mijn privé ervaring hebben gemaakt wie ik nu ben. Mijn vaardigheden zijn empathisch, betrokken en denk vooral in mogelijkheden. Ik houd van een positieve benadering en vind het geweldig om bij te mogen dragen in de ontwikkeling van ‘de ander’.
06-4304 3311
Manon Esmeijer
Zorgcoach - Master burn out coach (MBC)
In mijn functie als coach gaat mijn betrokkenheid vooral uit naar mensen die extra aandacht en ondersteuning kunnen gebruiken in hun dagelijks leven. Ik zet mij graag vol overgave in om de kwaliteit van het leven te vergroten. Mijn stijl van coachen is het benadrukken van het positieve en de krachten die mensen bezitten naar boven te halen.
06 - 1413 2046
Rick Slootweg
Re-integratieconsulent / zorg - jobcoach
Als coach vind ik het belangrijk om te kijken naar wat iemand nog wel kan. Samen kijken naar de mogelijkheden. Vanuit empathie, een positieve inslag en geloof in eigen kunnen een pad uitstippelen zodat iemand zich verder kan ontwikkelen. Er zijn altijd nog mogelijkheden tot ontwikkeling, hoe moeilijk deze misschien te zien zijn. Ik ga hier graag samen met de klant naar op zoek.
06-1413 1871
Steffie Wilmink
Administratief medewerkster
De administratie en alles wat daarbij komt kijken is mijn verantwoordelijkheid. Tevens vind ik het vakgebied heel interessant en dat maakt het een hele leuke uitdaging. Ook werk ik nauw samen met collega’s en kan ik hen goed ondersteunen in het werk wat zij doen. Het is een leuk bedrijf met een hele prettige werksfeer.
074-250 9002
Arie Huesken
Zorgcoach - Ambulant begeleider
Ik werk op een oplossingsgerichte manier en richt me op het positieve en wat wel goed gaat. Ik sta bekend als open, eerlijk, relaxed, betrouwbaar en direct. Dankzij mijn brede werk- en levenservaring kan ik vaak met creatieve ideeën komen. Het werken aan doelen die belangrijk zijn voor jou staat bij mij voorop. Soms moet je eerst ontdekken wat belangrijk is voor jou. Dat proces is een mooie ontdekkingstocht om samen met iemand te mogen maken. "Als je doet wat je altijd deed, zul je krijgen wat je altijd kreeg." Iets anders doen is per definitie spannend en uitdagend. Mensen daarmee begeleiden vind ik heel waardevol. Ik hoop mensen in hun kracht te kunnen zetten en ze te laten ontdekken dat ze veel meer kunnen dan wat ze denken. Mijn motto is dan ook: geloof niet alles wat je denkt!
06 1413 1966
Romy Groothuis
Zorgcoach - Ambulant begeleider
Ik werk met veel plezier al ruim 8 jaar binnen de zorgsector. Belangrijk vind ik om de klant in zijn of haar eigen kracht te zetten om samen aan de persoonlijke doelen te werken. Mijn doel is het vergroten van competenties en mogelijkheden en daarmee het verbeteren van de thuis en/of werk situatie. In mijn rol als Zorgcoach vind ik respect, maatwerk en betrouwbaarheid belangrijk.
06 1412 9561
Patriesja Steenkamp
Zorgcoach - Ambulant begeleider
Begin 2023 ben ik met veel plezier en enthousiasme gestart bij de Overstap als zorgcoach. Ik haal veel voldoening uit mijn werk. Mijn kracht is naast de klant te gaan staan en vanuit positiviteit en humor en deze in zijn of haar kracht te zetten. Denken vanuit mogelijkheden in plaats van onmogelijkheden. Ik denk niet in labels, maar vooral door goed te luisteren waar de behoefte ligt om zo mooie resultaten te bereiken.
06 5984 0000
Nynke Zwaagstra
Senior Ambulant begeleider - Jobcoach
Ik ben opgeleid en heb veel ervaring als hulpverlener en coach op verschillende gebieden. Als persoon ben ik zowel krachtig als gevoelig. Rust, de natuur, dieren, het bos en de zee zijn mijn grote liefdes. Hieruit haal ik mijn inspiratie. Ik vind het heerlijk om met mensen te werken; het blijft me altijd boeien. Mijn aanwezigheid is altijd vriendelijk en accepterend. Ik zie altijd de mogelijkheden en potentie in mensen.
06-5983 8828
Moniek van de Wetering
Senior Re-integratieconsulent / (job)coach Gebarentaalvaardige
De Overstap is de plek waar ik mij ‘thuis’ voel. De visie van De Overstap komt overeen met die van mij. In een steeds veranderende maatschappij kan het best lastig zijn om mee te blijven doen. Ik zet mij daarom dan ook graag in voor mensen die een afstand tot deze maatschappij hebben of ervaren. Door de jarenlange werkervaring in re-integratie en coaching, heb ik veel kennis opgedaan in het werken met mensen met ASS, LVG en mensen met moeilijk verstaanbaar gedrag. Vanaf jongs af aan heb ik geleerd om te communiceren met mijn handen door middel van gebarentaal. Een van mijn specialismes is dan ook het begeleiden/ondersteunen van mensen binnen de auditief beperkte doelgroep. Ik zou mij als volgt willen typeren: Gedreven | Betrouwbaar | Behulpzaam | Zorgvuldig | Consequent | Verantwoordelijk | Eerlijk | Duidelijk | Professioneel | Empathisch | Probleemoplossend.
06-5984 0010
Valerie Robers
Zorgcoach - Ambulant begeleider
Mijn begeleidingsaanpak is gebaseerd op eerlijkheid en het streven naar oplossingen. Ik vind het van essentieel belang om een omgeving te creëren waarin mensen zich op hun gemak voelen. Bovendien beschouw ik humor als een onmisbaar element, omdat het niet alleen onze sessies effectiever maakt, maar ook plezierig! Daarnaast ben ik oprecht nieuwsgierig naar het persoonlijke verhaal dat jij te vertellen hebt. Door te luisteren en jouw levensreis te begrijpen, kan ik je beter ondersteunen. Samen streven we ernaar om realistische en haalbare doelen te stellen, waarbij we rekening houden met jouw unieke talenten en ontwikkelingsmogelijkheden.
06 5983 8309
Rianne Edelijn
Re-integratieconsulent / (job)coach
Mijn kracht is mijn enthousiasme en gedrevenheid. Ik vind het fijn om mensen een duwtje in de goede richting te kunnen geven. Ik ben pragmatisch en oplossingsgericht en leg bij mensen vooral de focus op hun kwaliteiten en talenten. Kleine stappen maken en zo kleine succesjes ervaren leiden tot zelfvertrouwen bij mensen. Ik vind het belangrijk dat mensen zelfredzaam zijn of worden. Mijn motto is: “een dag niet gelachen is een dag niet geleefd”. Dus ook veel lachen in het werk!
06-1412 9559
Renée Dijkstra
Zorgcoach - Ambulant begeleider
"Laten we eerlijk zijn, jij bent de expert als het om jou gaat." Ik luister niet alleen, maar probeer écht te begrijpen wie jij bent, wat je nodig hebt, wat jouw doelen zijn en hoe we daaraan kunnen gaan werken. Mijn begeleidingsstijl bestaat uit de ander écht zien. Verder ben ik ervan overtuigd dat transparant en eerlijk zijn naar elkaar erg belangrijk is en de basis vormt voor een samenwerking waarin vertrouwen en gelijkwaardigheid voorop staan.
06 5984 0033
Niels Kruissen
Re-integratieconsulent - jobcoach
Het meeste uit het leven halen door de beste versie van jezelf te worden. Dit zijn belangrijke waarden voor mij en help hier ook graag anderen bij. Dit doe ik door vooral in mogelijkheden te denken en met een positieve blik naar de toekomst te kijken. Werk speelt hier een belangrijke rol in. Hier kunnen mensen in hun kracht worden gezet, worden talenten gevonden en groeien competenties. Tijdens mijn opleiding als Toegepast Psycholoog heb ik geleerd om zonder oordeel naar situaties te kijken, en ik ben geïnteresseerd in de persoon en alles wat hen onderscheidt. Met behulp van mijn inlevingsvermogen en betrokkenheid help ik graag anderen een volgende stap te zetten.
06-5984 0194
Sirin Erdem
Zorg - jobcoach i.o.
Ik ben momenteel een derdejaars student Social Work aan Saxion. Wat me aanspreekt aan De Overstap is hun sterke focus op het empoweren van klanten, waarbij ze worden aangemoedigd om hun eigen kracht te ontdekken en doelen te bereiken. Mijn natuurlijke geduld en positieve houding zijn eigenschappen die ik waardevol vind in mijn werk. Geduld helpt me om problemen grondig te begrijpen voordat we met oplossingen komen, en een positieve benadering maakt de samenwerking met collega's en klanten zowel plezieriger als productiever.
074-2509002

Vragen? Laat u terug bellen

Recent nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

×