quote

Jobcoach, re-integratiecoach of re-integratieconsulent? Maak kennis met ons team

Jobcoach, re-integratiecoach of re-integratieconsulent : Ons team heeft het

Han Kuipers
Directeur - eigenaar
De Overstap is een prachtig bedrijf en beschikt over een passievol en professioneel team waarbij de klanten centraal staan. Ik geef met veel plezier leiding aan deze organisatie.
hankuipers@overstap.nl06-3476 3066LinkedIn Han KuipersPersoonlijkAdviesbureau De Overstap
Maaike Oostrik
Vestigingsmanager Hengelo - Senior coach
Sinds 2006 mag ik mijn bijdrage leveren aan De Overstap, waar ik elke dag met plezier aan de slag ga om klanten en werkgevers de coaching te bieden die passend is. Door een eerlijke, open, praktische, concrete, realistische, motiverende en activerende manier van begeleiden ga ik samen met de klant op zoek naar mogelijkheden.
06-1413 1905
Sander Doedens
Vestigingsmanager Zwolle - Senior coach
Het geven van persoonlijke aandacht en uitgaan van de mogelijkheden van ieder uniek mens kenmerkt mijn werkwijze. Ik help de ander graag verder om zich professioneel en persoonlijk te ontwikkelen om het beste uit zichzelf te kunnen halen.
06-1412 9559
Fieke van Kuijk
Senior Re-integratieconsulent - Zorg - jobcoach - MBC
Sinds 2013 ben ik werkzaam bij de Overstap en nog altijd met veel plezier en toewijding. Ik word omschreven als een coach die rustig en geduldig is, die met veel optimisme klanten weet te motiveren en stimuleren om op eigen kracht doelen te behalen. Ik vind het mooi om te zien hoe mensen zich ontwikkelen en dat ik daaraan een bijdrage mag leveren. Mijn ervaring is dat hetgeen waar je de focus op legt, hetgeen is wat groeit. Ik stuur dan ook aan op het bevorderen van kwaliteiten en het benadrukken van talenten, dát leidt tot succeservaringen.
06-1413 1832
Jolande Blankenvoorde
Senior re-integratieconsulent / loopbaan -jobcoach
Doordat ik al jaren werkzaam ben als re-integratiecoach en consulent heb ik inmiddels veel ervaring op mogen doen met verschillende klanten en werkgevers. Deze kennis ga ik goed gebruiken binnen de Overstap. Ik verwacht op deze manier een positieve bijdrage te leveren aan de wensen, mogelijkheden en gestelde doelen van onze klanten.
06 - 1413 1802
Hedwig Meen
Senior re-integratieconsulent / Loopbaan - jobcoach
Aan de slag gaan met de kansen die je krijgt, dat vind ik belangrijk. Daarbij draait alles om persoonlijke aandacht. Het betekent steeds op zoek gaan naar een goede match: de juiste werknemer op de juiste plek. Als dat lukt, valt alles op zijn plaats. Het is mooi om mensen met plezier aan het werk te zien.
06-1413 1825
Gert van lente
Senior re-integratieconsulent / zorg - jobcoach / MBC
Ik begeleid graag mensen naar werk, of help met een hulpvraag maar dit kan alleen als we samen optrekken. En de uitdaging aangaan. Elk mens is uniek vandaar dat maatwerk in mijn begeleiding vanzelfsprekend is. Eerlijk en oprecht is de wijze van mijn aanpak. En daar waar nodig sturend om op de juiste koers te blijven. In mijn begeleiding staat de klant centraal, waar liggen zijn motieven? waar krijgt men energie van? Of waar wordt men weer vrolijk van? Waar liggen belemmeringen die nog opgelost dienen te worden? Belangrijke thema’s die niet mogen worden vergeten. Ik ben pas tevreden als mijn klant tevreden is!
06 - 5772 3095
Nicole Bons
Re-integratieconsulent - Jobcoach
Ik ben afgestudeerd aan de opleiding Human Talent Development aan het Saxion. In mijn functie vind ik het belangrijk om aandacht te hebben voor de mogelijkheden, interesses en kwaliteiten die iemand heeft dan de onmogelijkheden. Ik zet mij graag in en vind het erg fijn om een bijdrage te kunnen leveren aan iemand zijn ontwikkeling. Enthousiasme, positief zijn, betrokkenheid en betrouwbaarheid beschrijven mij als persoon.
06-1412 9561
Luppo Schoenmaker
Senior re-integratieconsulent / zorg - jobcoach
Inmiddels kan ik zeggen dat ik een ervaren jobcoach ben en al aardig wat jaren meeloop. Mijn ervaringen in de commerciële en re-integratiewereld, mijn zorg achtergrond maar ook mijn privé ervaring hebben gemaakt wie ik nu ben. Mijn vaardigheden zijn empathisch, betrokken en denk vooral in mogelijkheden. Ik houd van een positieve benadering en vind het geweldig om bij te mogen dragen in de ontwikkeling van ‘de ander’.
06-4304 3311
Manon Esmeijer
Zorgcoach - Burn out Master coach (MBC)
In mijn functie als coach gaat mijn betrokkenheid vooral uit naar mensen die extra aandacht en ondersteuning kunnen gebruiken in hun dagelijks leven. Ik zet mij graag vol overgave in om de kwaliteit van het leven te vergroten. Mijn stijl van coachen is het benadrukken van het positieve en de krachten die mensen bezitten naar boven te halen.
06 - 1413 2046
Rick Slootweg
Re-integratieconsulent / zorg - jobcoach
Als coach vind ik het belangrijk om te kijken naar wat iemand nog wel kan. Samen kijken naar de mogelijkheden. Vanuit empathie, een positieve inslag en geloof in eigen kunnen een pad uitstippelen zodat iemand zich verder kan ontwikkelen. Er zijn altijd nog mogelijkheden tot ontwikkeling, hoe moeilijk deze misschien te zien zijn. Ik ga hier graag samen met de klant naar op zoek.
06-1413 1871
Steffie Wilmink
Administratief medewerkster
De administratie en alles wat daarbij komt kijken is mijn verantwoordelijkheid. Tevens vind ik het vakgebied heel interessant en dat maakt het een hele leuke uitdaging. Ook werk ik nauw samen met collega’s en kan ik hen goed ondersteunen in het werk wat zij doen. Het is een leuk bedrijf met een hele prettige werksfeer.
074-250 9002
Kris Brand
Zorgcoach - Ambulant begeleider
Ik ben inmiddels meer dan 12 jaar werkzaam in de zorgsector en ik heb daardoor veel ervaring opgedaan en ik neem dit dagelijks mee in mijn werk. Ik geloof in persoonlijke groei, altijd, ondanks mogelijke problemen. Ik zie problemen als een uitdaging en ik ga deze niet uit de weg. Met de klant wil ik graag een vertrouwensband opbouwen om samen te zorgen voor persoonlijke groei en uitdagingen daadkrachtig aan te vliegen. Ik vind respect, betrouwbaarheid, professionaliteit, persoonlijk aandacht en maatwerk belangrijk in mijn werk. Ik ben van mening dat wanneer je verandering wil in je leven, je hier zelf het initiatief in moet nemen. In mijn rol als Zorgcoach wil ik de katalysator voor de klant zijn om zijn of haar gestelde doelen te behalen!
06 1413 1966
Cassandra Zieleman
Zorgcoach - Ambulant begeleider
Na ruime ervaring in zorginstellingen maak ik graag de overstap naar ambulant begeleiden, mensen ondersteunen in hun eigen omgeving. Ik vind respect, betrouwbaarheid, professionaliteit, persoonlijk aandacht en maatwerk belangrijk in mijn werk.
06 5983 8828

Vragen? Laat u terug bellen

Recent nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

×