quote

Dat had ik nou net nodig!

Re-integratie ondersteuning UWV voor werkzoekenden

Er kunnen heel veel redenen zijn waarom u geen passende baan heeft, terwijl u dat wel graag zou willen. De Overstap is gespecialiseerd in ondersteuning op dit gebied met re-integratie. Samen met u gaan wij op weg naar werk. Dat kan op meerdere manieren. Welke manier het beste bij u past, overleggen we graag met u.

De Overstap heeft raamovereenkomsten met het UWV voor coaching en re-integratietrajecten voor mensen met een arbeidsongeschiktheidsuitkering, ziektewetuitkering of werkeloosheidsuitkering zoals WAO, WAZ, WIA, Wajong of Ziektewetuitkering.

Wij voeren wij de volgende re-integratie trajecten uit:
Modulaire arbeidsre-integratietrajecten;
Werkfit maken;
Naar werk trajecten.

 

Modulaire re-integratie

Als u graag werkfit wilt worden, gaan wij samen met u aan de slag. Soms is het allemaal nog net teveel en moeten er eerst andere stappen worden genomen, daarom heeft UWV de volgende onderdelen beschikbaar gesteld:

  • Participatie interventie;
  • Bevorderen maatschappelijke deelname;
  • Praktijk assessment.
  • Begeleiding bij scholing.

Meer weten over deze trajecten….

 

Werkfit worden

Heeft u op dit moment een WAJONG, WIA of ZW uitkering van het UWV, maar wilt u graag weer aan het werk? Dan helpen wij u graag om weer werkfit te worden dankzij re-integratie, zoals dat heet.

Meer weten over werkfit worden

 

Begeleiding naar werk

Wanneer u werkfit bent en klaar om (weer) aan de slag te gaan  dan begeleiden wij u graag naar werk. U kunt bij ons terecht voor verschillende vormen van re-integratie.

Meer weten over begeleiding naar werk

Vragen? Laat u terug bellen

Recent nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

×