De Overstap hecht grote waarde aan de beveiliging van persoonsgegevens.

De Overstap gebruikt ZIVVER voor het veilig versturen van privacygevoelige informatie.
De Overstap wil privacygevoelige informatie veilig uitwisselen. Daarom werken we vanaf oktober 2021 met ZIVVER, een oplossing voor veilige e-mail en bestandsuitwisseling.  Zo kunt u erop vertrouwen dat wij zorgvuldig met de privacy van onze cliënten en relaties omgaan.

Hoe opent u een bericht dat via ZIVVER is verstuurd?
Hebt u een e-mail ontvangen van De Overstap via ZIVVER? Dan opent u dit bericht door op de blauwe link met de tekst ‘Klik voor bericht’ te klikken. U wordt dan automatisch doorgestuurd naar de beveiligde omgeving van ZIVVER. Hier moet u een toegangscode of sms-code invoeren (zie hieronder). In deze filmpjes Veilig Mailen vanuit de WebApp (zivver.com) ziet u hoe iemand zonder ZIVVER-account een bericht ontvangt en leest.

Bericht openen met een toegangscode
U heeft een beveiligd bericht ontvangen. Degene die u het bericht stuurt, wil zeker weten dat alleen u het bericht kunt lezen. De afzender heeft daarom een toegangscode aan u doorgegeven, via de post, telefonisch of persoonlijk. Klik op “Klik voor bericht” en vul deze toegangscode in. Nu kunt u het bericht lezen. Heeft u geen toegangscode ontvangen? Neem dan contact op met de afzender.

Bericht openen met een sms-code
U heeft een bericht ontvangen dat is beveiligd met een SMS-code. Degene die u het bericht stuurt, wil zeker weten dat alleen u het kunt lezen. Klik op ‘Klik voor bericht’ en daarna op ‘SMS sturen’. Vul dan de code in die u op uw telefoon ontvangt. Nu kunt u het bericht lezen.

U leest het bericht dat via ZIVVER is verstuurd op een beveiligde webpagina. Als u op het bericht wilt reageren, dan kan dat op deze pagina. Klik op de knop “Beantwoorden”. U kunt dan in het antwoordveld direct uw reactie typen. Eventueel kunt u ook een bijlage toevoegen met de paperclip-knop. U verzendt de reactie door op de verzendknop te klikken. Wanneer de ontvanger hierop reageert, ontvangt u weer een notificatie per e-mail.

Geef wijzigingen in uw e-mailadres en telefoonnummer door aan ons!
Het is belangrijk dat u wijzigingen in uw e-mailadres of mobiele telefoonnummer direct aan ons doorgeeft. Op deze manier kunnen wij veilig met u blijven communiceren. U kunt ons op de volgende manier op de hoogte stellen van wijzigingen:  stuur een e-mail naar info@overstap.nl of bel met 074 2509002. Lees meer over ZIVVER op www.zivver.nl.

 

 

Adviesbureau De Overstap Hengelo

Pasmaatweg 21
7556 PH Hengelo

074-2509002

Bushalte: Wegtersweg (lijn 8 of 55)

Adviesbureau De Overstap Zwolle

Kantoorgebouw “Springer”
Dokter Klinkertweg 6 B
8025 BS Zwolle

038-4265301

Bushalte: Dr. Spanjaardweg (nabij Isala ziekenhuis)

×