quote

Samen sterker

Partners

Samen sta je sterker! We hebben onze dienstverlening aangevuld met experts op hun vakgebied. Dit levert voor u alleen maar voordelen op.


Vitaliteit

Hoe fijn zou het zijn, als er sprake is van uitval door stress of burn-out, om binnen 24 uur gebeld te worden door iemand die kan helpen? Iemand bij de medewerker in de buurt waarbij hij of zij snel terecht kan. De VitaliteitsgGroep doet er alles aan om te waarborgen dat individuele werknemers of de organisatie als geheel op een succesvolle manier wordt geholpen.

De Overstap heeft eigen coaches die middels het VitaliteitsGroep monitoring systeem, ook kunnen worden ingezet bij stress en burn-out hersteltrajecten.

 


 

Wij geloven dat werken aan inclusiviteit vanzelfsprekend zou moeten zijn. Voor de ondernemers die sociaal ondernemerschap (verder) vorm wil geven, voor de kandidaat die nu nog langs de kant staat of dreigt uit te vallen. Ontwikkelpartner creëert samen met haar partners en stakeholders innovatieve oplossingen voor vraagstukken gericht op (regionale) inclusiviteit.

De Overstap en de OntwikkelPartner vullen elkaar goed aan op gebied van inclusiviteit van strategie naar praktische uitvoering. Dit doen wij in gezamenlijkheid met onze adviseurs, coaches, loopbaanbegeleiders. Onze gezamenlijke kennis en expertise van het sociale domein zijn hierbij onderscheidend in de markt.

 


 

Vragen? Laat u terug bellen

Recent nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

×