Meer rendement met Jobcarving

Werkgevers die jobcarving inzetten, knippen functies op in gespecialiseerd en ongeschoold werk. Werkzaamheden uit de laatste categorie kan een interessante baan opleveren voor mensen met een (arbeids)beperking. Dan gaat het bijvoorbeeld om telefoontjes beantwoorden, interne post rondbrengen, de administratie bijhouden, assisteren in magazijn, halen en brengen van auto’s, enz.

Het voordeel van jobcarving is dat gespecialiseerde medewerkers in uw bedrijf zich volledig kunnen richten op hun hoofdwerkzaamheden. Dit leidt tot meer efficiëntie, omdat zij niet meer worden afgeleid of belast zijn door bijzaken. Tegelijk zorgt het voor een duurzame bedrijfsvoering, omdat je kansen biedt voor mensen met een beperking.

Jobcarving

 

Wij kunnen u ondersteunen

Met behulp van een Quickscan kan op een snelle manier inzicht worden verkregen in de mogelijkheden voor het creëren van arbeidsplaatsen. U zult geprikkeld worden na te denken over uw bedrijfsprocessen en de inzet van personeel. Dit is vernieuwend omdat niet de bestaande eenvoudige functies als uitgangspunt worden genomen, maar dat gezocht wordt naar eenvoudige taken die bij elkaar een passend takenpakket kunnen vormen voor een medewerker uit de doelgroep van de banenafspraak/Wajong.

Mocht u interesse hebben of met vragen zitten, neem dan contact met ons op.

Neem contact met ons op

Bel me terug
×

×