Re-integratie gemeenten en UWV

Wanneer een medewerker werkfit is en klaar om (weer) aan de slag te gaan, dan begeleiden wij deze persoon graag naar werk. U kunt bij ons terecht voor verschillende vormen van re-integratie.

 

Re-integratie namens UWV en gemeenten: Van plan tot bemiddeling

Meldt u een medewerker bij ons aan voor een re-integratietraject, dan voeren we eerst een intakegesprek met hem of haar. We willen immers even wennen aan elkaar. Daarna stellen we, in overleg met alle betrokken partijen, een re-integratieplan op. Hierin staat hoe het traject eruit zal gaan zien en hoe we samen het traject gaan aanpakken. Nadat de medewerker en de opdrachtgever (vaak UWV of gemeente) het plan hebben goedgekeurd, kunnen we aan het traject beginnen.

 

Altijd persoonlijke begeleiding

Elke re-integratieconsulent of jobcoach bij De Overstap heeft een beperkt aantal deelnemers, zodat de medewerker altijd verzekerd is van die persoonlijke begeleiding, aandacht en zorg. We kijken altijd wat past bij de persoonlijke situatie. Onze jobcoaches wonen en werken in de regio en hebben dan ook een grote kennis van de lokale en regionale arbeidsmarkt.

Vragen? Laat u terug bellen

Recent nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

×