Coaching

Heeft uw medewerker begeleiding nodig voor het omgaan met een bijzonderheid die hem of haar hindert bij het werk? Daarin is De Overstap gespecialiseerd. Wij coachen uw medewerker graag en zorgen voor preventie, vitaliteit en duurzame inzetbaarheid.

 

Belemmeringen wegnemen

We beginnen met een intake waarbij we inzichtelijk maken hoe we u als werkgever en uw (nieuwe) medewerker kunnen helpen. Daarna gaan we aan de slag met het wegnemen van eventuele belemmeringen. Hiervoor maken we een plan van aanpak en we coachen uw (nieuwe) medewerker zo nodig met behulp van ons eigen testcentrum. Ook kunnen we arbeidstraining verzorgen.

Hoe het coachingstraject er precies uit komt te zien, is helemaal afhankelijk van uw situatie en uw eigen wensen. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

 

Ook voor jobcoaching

Jobcoaching betekent enerzijds dat we werkzoekenden met een afstand tot de arbeidsmarkt aan het werk helpen bij uw bedrijf. Dit doen we op de best passende manier voor beide partijen. Anderzijds bieden we de nieuwe werknemer en zijn leidinggevende persoonlijke ondersteuning en begeleiding op de werkplek. Ook in het kader van een eerste spoor situatie kan externe jobcoaching een uitstekend middel zin.

Meer over jobcoaching

 

 

Vragen? Laat u terug bellen

Recent nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

×