Vroeger had ik best veel moeite om een vaste werkplek te vinden

Tom die “zijn” Overstap heeft gevonden, hij verteld….

Na verschillende pogingen en trajecten ben ik via de Gemeente Hengelo in contact gekomen met Fieke, jobcoach bij de Overstap. De Overstap heeft mij goed ondersteund bij het zoeken naar een passende werkplek, waar uitgegaan werd van mijn mogelijkheden en kwaliteiten. Daarnaast hebben ze mij geholpen te werken aan mijn persoonlijke leerdoelen. Zij hebben mij in contact gebracht met CV Fishing en daar ben ik in het magazijn gaan werken.

Van werkervaringsplek naar een aantal tijdelijke contracten, heb ik nu een vast contract gekregen. Dat ik dit gerealiseerd heb, was voor mijn gevoel voorheen onhaalbaar.
Door de juiste mensen om me heen, ben ik gegroeid tot waar ik nu sta en heb ik dit wel kunnen realiseren. Hier ben ik best wel trots op. Achteraf vallen veel puzzelstukjes op zijn plek. Het is leren, leren, leren, en het leuke is, ik ben nog niet uitgeleerd. Maar als je de juiste handvaten vindt, wordt het iets makkelijker.

Mijn werkgever heeft mij de kans en ruimte gegeven om mezelf te kunnen ontwikkelen. Hij heeft mij gemotiveerd en ondersteund zodat ik kon bereiken wat ik nu bereikt hebt.
Als je iets wil, moet je ervoor gaan. Inmiddels ben ik ook vader geworden en ben ik blij met mijn leven zoals deze nu is. Niets is onmogelijk, het is hoe je er zelf instaat en hoeveel jij erin wil investeren.

Fieke, Jobcoach van Tom reageert; “Fijn dat ik hier als coach een bijdrage aan heb mogen leveren en het proces van dichtbij heb mogen ondersteunen.” “Het is uiteindelijk de wisselwerking tussen werkgever en werknemer en vooral het doorzettingsvermogen vanuit beiden kanten wat maakt dat Tom een vast contract aangeboden heeft gekregen.
Beide partijen gaven elkaar de kans om te ontwikkelen en ze stonden open voor feedback. Dat ging met vallen en opstaan, maar uiteindelijk hebben ze nu veel aan elkaar.” aldus een tevreden Fieke.

 

 

 

Vragen? Laat u terug bellen

×