Bemiddeling naar werk

De Overstap is gespecialiseerd in bemiddeling. Dit betekent dat we met UWV of gemeenten re-integratiediensten bieden. Werkzoekenden naar werk helpen en koppelen aan een werkgever, zoals uw overheidsorganisatie, is onze specialiteit. Maar we verzorgen ook Werkfit-trajecten (vanuit het UWV) voor werkzoekenden die nog niet (volledig) klaar zijn voor de arbeidsmarkt, door middel van coaching en het aanbieden van werkervaringsplekken.

 

Jobcoaching

Jobcoaching betekent enerzijds dat we werkzoekenden met een afstand tot de arbeidsmarkt aan het werk helpen bij uw bedrijf. Dit doen we op de best passende manier voor beide partijen. Anderzijds bieden we de nieuwe werknemer en zijn leidinggevende persoonlijke ondersteuning en begeleiding op de werkplek.

Meer over jobcoaching >>

 

Werkfit-trajecten

Werkzoekenden klaarstomen voor de arbeidsmarkt door het aanbieden van gerichte ondersteuning en werkervaringsplekken. Dat is waar we goed in zijn bij De Overstap

Meer over Werkfit-trajecten >>

 

Re-integratie naar werk

Wij zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van bemiddeling voor de overheid. Werkzoekenden aan werk helpen door koppeling aan werkgevers is onze kracht.

Meer over re-integratie naar werk >>

 

Vragen? Laat u terug bellen

Recent nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

×