De Overstap werkt voor u

U zoekt een partij met jarenlange ervaring om u te helpen met advies, coaching en bemiddeling? Dat zijn wij! Of het nu gaat om re-integratie, werkfit maken of tweede spoor re-integratie, op elke gebied staan onze betrokken adviseurs voor u klaar. Wij zijn De Overstap, aangenaam!

 

Focus op de regionale arbeidsmarkt

We zijn een organisatie voor re-integratie en jobcoaching met een sterke focus op de regionale arbeidsmarkt. Onze jobcoaches en re-integratieconsulenten kennen de werkgevers en werkzoekenden in de regio goed en u profiteert als dienstverlener van ons uitgebreide netwerk.

 

Ook voor al uw zorgvragen

Sinds 1 januari 2017 zijn we bovendien ook een erkende zorgorganisatie en verzorgen we “Ondersteuning Zelfstandig Leven” voor 14 Twentse gemeenten.

Daarnaast leveren ook diensten voor inwoners van Hardenberg, Westerveld, Hasselt, Zwartwaterland, Deventer, Olst en Wijhe.

Heeft u vragen? Bel ons gerust

Locatie Hengelo
074 - 250 90 02


Locatie Zwolle
038 - 426 53 01

Recent nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Nieuws

Het Leefstijlroer

In deze dagen met het coronavirus (COVID-19) zijn we nog meer op ons zelf gewezen. Het naleven van een gezonde […]

Lees meer ...

Aangepaste werkwijze ivm Coronavirus

Het aantal besmettingen met het coronavirus in Nederland neemt toe. Medewerkers van de Overstap komen door hun werk veel in […]

Lees meer ...

Levensloopbegeleiding bij mensen met Autisme is belangrijk, waarom?

We weten al lang dat levensloopbegeleiding (of lifecoaching) voor mensen met autisme heel belangrijk kan zijn. Deze conclusie werd al […]

Lees meer ...

Bekijk het archief

×