De Overstap werkt voor u

U zoekt een partij met jarenlange ervaring om u te helpen met advies, coaching en bemiddeling? Dat zijn wij! Of het nu gaat om re-integratie, werkfit maken of tweede spoor re-integratie, op elke gebied staan onze betrokken adviseurs voor u klaar. Wij zijn De Overstap, aangenaam!

 

Focus op de regionale arbeidsmarkt

We zijn een organisatie voor re-integratie en jobcoaching met een sterke focus op de regionale arbeidsmarkt. Onze jobcoaches en re-integratieconsulenten kennen de werkgevers en werkzoekenden in de regio goed en u profiteert als dienstverlener van ons uitgebreide netwerk.

 

Ook voor al uw zorgvragen

Sinds 1 januari 2017 zijn we bovendien ook een erkende zorgorganisatie en verzorgen we “Ondersteuning Zelfstandig Leven” voor 14 Twentse gemeenten.

Heeft u vragen? Bel ons gerust

Locatie Hengelo
074 - 250 90 02


Locatie Zwolle
038 - 426 53 01

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Nieuws

Akkoord over abonnementstarief Wmo

De ministerraad heeft vrijdag ingestemd met de invoering van het omstreden ‘abonnementstarief’ voor de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo). Gemeenten vinden […]

Lees meer ...

Verbeteringen bij werken met een arbeidsbeperking

Met een reeks maatregelen en extra investeringen in een breed offensief doet de staatssecretaris voorstellen om problemen aan te pakken […]

Lees meer ...

Krijgen arbeidsbeperkten wel de juiste duurzame odersteuning?

Onlangs stond er een artikel in Trouw die precies de spijker op zijn kop sloeg. Gemeenten en UWV slagen er […]

Lees meer ...

Bekijk het archief