De Overstap werkt voor u

U zoekt een partij met jarenlange ervaring om u te helpen met advies, coaching en bemiddeling? Dat zijn wij! Of het nu gaat om re-integratie, werkfit maken of tweede spoor re-integratie, op elke gebied staan onze betrokken adviseurs voor u klaar. Wij zijn De Overstap, aangenaam!

 

Focus op de regionale arbeidsmarkt

We zijn een organisatie voor re-integratie en jobcoaching met een sterke focus op de regionale arbeidsmarkt. Onze jobcoaches en re-integratieconsulenten kennen de werkgevers en werkzoekenden in de regio goed en u profiteert als dienstverlener van ons uitgebreide netwerk.

 

Ook voor al uw zorgvragen

Sinds 1 januari 2017 zijn we bovendien ook een erkende zorgorganisatie en verzorgen we “Ondersteuning Zelfstandig Leven” voor 14 Twentse gemeenten.

Daarnaast leveren ook diensten voor inwoners van Hardenberg, Westerveld, Hasselt, Zwartwaterland, Deventer, Olst en Wijhe.

Heeft u vragen? Bel ons gerust

Locatie Hengelo
074 - 250 90 02


Locatie Zwolle
038 - 426 53 01

Recent nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Nieuws

Beroepen met de beste kansen

Op zoek naar een andere baan? Dan wil je graag weten welke kans je maakt. In bijgaand overzicht staan de […]

Lees meer ...

Eigen bijdrage WMO of Wlz 2020

Gaat u in 2020 hulp of ondersteuning uit de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) ontvangen of ontvangt u deze nu al. […]

Lees meer ...

Eindelijk eenvoudiger: Loondoorbetaling bij ziekte en re-integratie

Veel werkgevers hebben moeite met de verplichting om het loon door te betalen van zieke werknemers. Ook zijn zij verantwoordelijk […]

Lees meer ...

Bekijk het archief

×