Han Kuipers
Directeur - eigenaar
De Overstap is een prachtig bedrijf en beschikt over een passievol en professioneel team waarbij de klanten centraal staan. Ik geef met veel plezier leiding aan deze organisatie.
06-3476 3066
Maaike Oostrik
Vestigingsmanager Hengelo - Senior Jobcoach
Sinds 2006 mag ik mijn bijdrage leveren aan De Overstap, waar ik elke dag met plezier aan de slag ga om klanten en werkgevers de coaching te bieden die passend is. Door een eerlijke, open, praktische, concrete, realistische, motiverende en activerende manier van begeleiden ga ik samen met de klant op zoek naar mogelijkheden.
06-1413 1905
Sander Doedens
Vestigingsmanager Zwolle - Senior jobcoach
Het geven van persoonlijke aandacht en uitgaan van de mogelijkheden van ieder uniek mens kenmerkt mijn werkwijze. Ik help de ander graag verder om zich professioneel en persoonlijk te ontwikkelen om het beste uit zichzelf te kunnen halen.
06-1412 9559
Fieke van Kuijk
Re-integratieconsulent - (Job - Zorg) coach
Klanten motiveren en stimuleren om op eigen kracht het doel te behalen wat ze willen bereiken, zijn interessante processen om te begeleiden. Ik vind het mooi om te zien hoe mensen zich ontwikkelen en dat ik daaraan een bijdrage mag leveren.
06-1413 1832
Jolande Blankenvoorde
Re-integratieconsulent - Jobcoach
Doordat ik al jaren werkzaam ben als re-integratieconsulent en coach heb ik inmiddels veel ervaring op mogen doen met verschillende klanten en werkgevers. Deze kennis ga ik goed gebruiken binnen de Overstap. Ik verwacht op deze manier een positieve bijdrage te leveren aan de wensen, mogelijkheden en gestelde doelen van onze klanten.
06 - 1413 1802
Hedwig Meen
Re-integratieconsulent - Jobcoach - HR Adviseur
Aan de slag gaan met de kansen die je krijgt, dat vind ik belangrijk. Daarbij draait alles om persoonlijke aandacht. Het betekent steeds op zoek gaan naar een goede match: de juiste werknemer op de juiste plek. Als dat lukt, valt alles op zijn plaats. Het is mooi om mensen met plezier aan het werk te zien.
06-1413 1825
Gert van lente
Register Jobcoach
Ik begeleid graag mensen naar werk, of help met een hulpvraag maar dit kan alleen als we samen optrekken. En de uitdaging aangaan. Elk mens is uniek vandaar dat maatwerk in mijn begeleiding vanzelfsprekend is. Eerlijk en oprecht is de wijze van mijn aanpak. En daar waar nodig sturend om op de juiste koers te blijven. In mijn begeleiding staat de klant centraal, waar liggen zijn motieven? waar krijgt men energie van? Of waar wordt men weer vrolijk van? Waar liggen belemmeringen die nog opgelost dienen te worden? Belangrijke thema’s die niet mogen worden vergeten. Ik ben pas tevreden als mijn klant tevreden is!
06 - 5772 3095
Hetty Soes
Jobcoach
Voor veel mensen heeft onze huidige arbeidsmarkt een grote afstand. Juist voor hen wil ik me graag inzetten. Samen uitzoeken welke talenten en mogelijkheden iemand wél heeft en welke werkgever daar dan bij past. Voor mij is de voldoening groot wanneer het lukt om een goede match te maken. In mijn functie als jobcoach bij De Overstap bied ik met name ondersteuning op de werkplek. Door iemand te volgen, te luisteren, te stimuleren en vertrouwen te geven, zie ik mensen groeien in hun werk en zich ontwikkelen tot volwaardige werknemers. Eigenschappen die mij persoonlijk typeren zijn: betrokkenheid, enthousiasme en betrouwbaarheid.
06-1412 9561
Luppo Schoenmaker
Re-integratieconsulent - (Job - Zorg) Coach
Inmiddels kan ik zeggen dat ik een ervaren jobcoach ben en al aardig wat jaren meeloop. Mijn ervaringen in de commerciële en re-integratiewereld, mijn zorg achtergrond maar ook mijn privé ervaring hebben gemaakt wie ik nu ben. Mijn vaardigheden zijn empathisch, betrokken en denk vooral in mogelijkheden. Ik houd van een positieve benadering en vind het geweldig om bij te mogen dragen in de ontwikkeling van ‘de ander’.
06-4304 3311
Maurice Velda
Re-integratieconsulent - (Job - Zorg) coach
Sinds augustus 2016 ben ik werkzaam bij Adviesbureau de Overstap te Hengelo als re-integratieconsulent en jobcoach voor een doelgroep die ondersteuning nodig heeft in de huidige complexe maatschappij. Daarnaast houd ik mij bezig met acquisitie van vacatures en werkervaringsplekken. De prettige werksfeer, het hechte team en de mogelijkheden binnen Adviesbureau de Overstap zorgen ervoor dat ik me nog iedere dag verder ontwikkel.
06-1413 1871
Manon Esmeijer
Zorg coach
In mijn functie als WMO coach gaat mijn betrokkenheid vooral uit naar mensen die extra aandacht en ondersteuning kunnen gebruiken in hun dagelijks leven. Ik zet mij graag vol overgave in om de kwaliteit van het leven te vergroten. Mijn stijl van coachen is het benadrukken van het positieve en de krachten die mensen bezitten naar boven te halen.
06 - 1413 2046
Bas Postma
Zorg coach
Ik ben afgestudeerd aan het Saxion, hier heb ik de opleiding Social Work gevolgd. Nu ben ik werkzaam bij de Overstap als WMO coach. Ik ben ervoor de mensen die extra aandacht en ondersteuning kunnen gebruiken in hun dagelijkse leven. Iedereen speelt zijn eigen wedstrijden in het leven en Johan Cruijf zei ooit: ’Ik ben opzoek gegaan naar de overwinning en dan kom je hem vanzelf tegen’. Ik hou van winnen en dat doe ik graag samen!
06-1820 0235
Steffie Wilmink
Administratief medewerkster
De administratie en alles wat daarbij komt kijken is mijn verantwoordelijkheid. Tevens vind ik het vakgebied heel interessant en dat maakt het een hele leuke uitdaging. Ook werk ik nauw samen met collega’s en kan ik hen goed ondersteunen in het werk wat zij doen. Het is een leuk bedrijf met een hele prettige werksfeer.
074-250 9002
Gwen van der Vegt
Jobcoach i.o.
Sinds september 2018 mag ik een jaar stagelopen bij de Overstap in Hengelo. Ik volg de opleiding Social Work en zit nu in het derde leerjaar. Het geeft mij veel voldoening wanneer ik mensen mag ondersteunen en dat zij zich verder ontwikkelen. Ik vind het een leuke nieuwe uitdaging en ik hoop een goede aanvulling te zijn voor het team!
074-2509002
Maurits Gritter
Jobcoach i.o.
Ik loop van september 2018 t/m juni 2019 stage bij De Overstap als Jobcoach .i.o. In Zwolle, waar ik ook woonachtig ben, studeer ik Maatschappelijk werk en dienstverlening aan hogeschool Windesheim en dit is mijn derde studiejaar. Ik heb er veel zin in en weet zeker dat het een leerzaam jaar voor mij gaat worden. Ik zal mijn best doen om een waardevolle toevoeging aan het team te worden.
038-4265301

Vragen? Laat u terug bellen

Recent nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief