Wij maken De Overstap

Over De Overstap

De Overstap begeleidt mensen met een (arbeids)beperking. Dat kan een functionele beperking zijn, zoals het spectrum van autisme, ADHD, borderline, Gilles de la Tourette of in karaktereigenschappen. Maar het kan ook een beperking door externe factoren zijn. Vooral op het gebied van autisme gecombineerd met een hoog denk- en werkniveau zijn we gespecialiseerd. Onze expertise, kennis, ervaring en inzichten komen daarbij goed van pas.

Onze cliënten zijn divers, ze komen uit alle sociale klassen en functioneren op verschillende niveaus, van praktijkschool tot universiteit. De Overstap is werkzaam voor bedrijven in geheel Nederland en richt zich daarbij op de regionale arbeidsmarkt.

 

Visie

Onze visie is het streven naar een inclusieve samenleving waarbij het zelfstandig leven en werken van mensen ongeacht hun beperkingen zo veel mogelijk wordt bevorderd.

 

Missie

Onze professionele grondhouding is ontzorgend en toegankelijk voor iedereen. Wij bieden ondersteuning, deskundigheid en vertrouwen op een wijze zoals wij die zelf ook zouden willen ontvangen.

Onze dienstverlening kenmerkt zich door een pragmatische, innovatieve en resultaatgerichte aanpak waarbij een grote mate van betrokkenheid centraal staat.

 

Ambitie

Onze ambitie is de toonaangevende specialist te zijn in arbeidsre-integratie, coaching, duurzame inzetbaarheid en ambulante hulpverlening binnen Oost-Nederland.

 “Wij maken De Overstap”

Vragen? Laat u terug bellen

Recent nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

×