quote

Doe de beroepskeuzetest en persoonlijkheidstest

Beroepskeuzetest | persoonlijkheidstest

Hieronder vindt u een overzicht van verschillende testen waarom een beroepskeuzetest, welke de werkzoekende of werknemer richting geven in het vinden van werk of om te onderzoeken of de huidige functie nog passend is ten aanzien van de eigen ontwikkeling.

 

Het Profiel Onderzoek XT is een wetenschappelijk onderbouwde functiegeschiktheidstest (beroepskeuzetest) waarbij wordt onderzocht of de kandidaat geschikt is voor de concrete functie / het concrete beroep òf waarbij wordt onderzocht voor welke functie of welk beroep de kandidaat geschikt is qua opleidingsniveau, persoonlijkheidsstructuur en beroepsinteresse. De combinatie van deze 3 aspecten in één test is uniek.

 

Beroepskeuzetest HZO

Het Hollands Zelf onderzoek (HZO) is een schriftelijk loopbaankeuze instrument (beroepskeuzetest) dat door de werknemer zelfstandig kan worden ingevuld. De werknemer krijgt hiermee inzicht in zijn/haar eigen interesses, kwaliteiten en drijfveren en wordt gestimuleerd om actief te zoeken naar passende beroepen en functies. Hierdoor is het HZO niet alleen een beroepskeuzetest, maar ook een uitstekend en waardevol zelfreflectie instrument. Het zelfonderzoek is daarnaast ontwikkeld om de deelnemer te helpen bij de keuze voor een opleiding of beroep.

De test is beschikbaar in verschillende talen. Beroepskeuzetest? Vraag naar de mogelijkheden!

 

DISC profiel

Het DISC profiel is een test en heeft tot doel inzicht geven in persoonlijkheid en gedragstendensen van werknemers. De test richt zich op het ontdekken van oorzaken van onderlinge storingen en het ontdekken van eenieders kwaliteiten.
Toepasbaar op persoonlijkheidsontwikkeling, communicatie, personeelsmanagement en teamontwikkeling. De test is geschikt wanneer werknemer meer inzicht wil hebben in het eigen gedrag in combinatie met bepaalde omstandigheden.

De Overstap kan in samenwerking met testlokaal beroepskeuzetesten inzetten waar in korte tijd inzichtelijk kan worden gemaakt welke werksoort en netwerkcontact bij de kandidaat passend is.
Ook werkomstandigheden kunnen daar in mee worden genomen. Het is een korte praktische beroepskeuze test waarbij voorbeeldberoepen worden gegeven en daardoor goed te gebruiken is bij het oriënteren naar ander werk.

Neem gerust contact met ons op en vraag vrijblijvend naar de (maatwerk) mogelijkheden!

Vragen? Laat u terug bellen

Recent nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

×