Tweede spoor re-integratie: ons specialisme

Kan een medewerker niet geholpen worden via jobcoaching op de werkplek? Dan is een zogenoemd tweede spoortraject de oplossing. In deze vorm van re-integratie zijn wij gespecialiseerd. Profiteer ook van ons ruime netwerk en van onze ervaring op het gebied van jobfinding, jobcarving, empowerment en sollicitatieondersteuning.

Eerst inzicht, daarna maatwerk

Allereerst verrichten we samen met de werkgever een arbeidskundig onderzoek. Hierdoor krijgen we allebei inzicht in de situatie en de gewenste oplossing. Na een intakegesprek met de medewerker stellen wij een concreet re-integratieadvies op inclusief een maatwerktraject.

Goed om te weten: afhankelijk van de verzekering worden tweede spoor re-integratietrajecten (deels) vergoed door de zorgverzekeraar.

 

Volop ervaring en korte lijnen

U zoekt deskundige en vlotte re-integratiebegeleiding voor een goede prijs. Wij zorgen daarvoor. Ons grote netwerk en onze jarenlange ervaring helpt zowel de werkgever als de werknemer verder. De Wet verbetering poortwachter kennen we op ons duimpje en we zorgen dat de werkgever hieraan voldoet. Bovendien zijn we goed bereikbaar en door de korte lijnen die we met alle partijen hebben, reageren we altijd vlot. Wilt u even overleggen, dan staan we voor u klaar. Vooral in Oost-Nederland.

 

Grote afstand tot de arbeidsmarkt? Geen probleem!

De Overstap heeft veel ervaring met de doelgroep die een grote afstand tot de arbeidsmarkt heeft. Denk daarbij aan o.a. Wajong, WIA, WAO, participatiewet, ziektewet e.d. We beschikken over professioneel en deskundig opgeleide medewerkers die coaching, empathie, eerlijkheid en respectvol handelen centraal stellen in hun werk.

Vragen? Laat u terug bellen

Recent nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

×