Han Kuipers
Directeur - eigenaar
De Overstap is een prachtig bedrijf en beschikt over een passievol en professioneel team waarbij de klanten centraal staan. Ik geef met veel plezier leiding aan deze organisatie.
06-3476 3066
Maaike Oostrik
Vestigingsmanager Hengelo - Senior Jobcoach
Sinds 2006 mag ik mijn bijdrage leveren aan De Overstap, waar ik elke dag met plezier aan de slag ga om klanten en werkgevers de coaching te bieden die passend is. Door een eerlijke, open, praktische, concrete, realistische, motiverende en activerende manier van begeleiden ga ik samen met de klant op zoek naar mogelijkheden.
06-1413 1905
Sander Doedens
Vestigingsmanager Zwolle - Senior jobcoach
Het geven van persoonlijke aandacht en uitgaan van de mogelijkheden van ieder uniek mens kenmerkt mijn werkwijze. Ik help de ander graag verder om zich professioneel en persoonlijk te ontwikkelen om het beste uit zichzelf te kunnen halen.
06-1412 9559
Esther Broer
Jobcoach
Het meest boeiende aan mijn werk vind ik de groei die klanten doormaken. Door te luisteren, de klant te volgen en de juiste vragen te stellen, kom je vaak tot de kern. De meeste klanten hebben een enorme drive om te (willen) werken en al pratende komt de klant zelf vaak tot een oplossing of een idee voor verandering. Het is fijn om onderdeel van dit groeiproces te mogen zijn. In het contact vind ik het belangrijk om afspraken na te komen, van elkaar te leren en vertrouwen te geven.
06-1412 9561
Anne van den Berg
Re-integratieconsulent - Jobcoach
Jarenlang werk ik met veel plezier als jobcoach en re-integratieconsulent. Werk is een belangrijk onderdeel van je leven. Ik begeleid mensen graag op hun werkplek en ondersteun ze bij hun zoektocht naar passend werk. Werk waar je tot je recht komt, energie van krijgt en blij van wordt. Ik vind het mooi om te zien hoe mensen zich ontwikkelen en draag hier graag mijn steentje aan bij. Mijn werkwijze kenmerkt zich door een eerlijke en betrokken houding.
06-1413 1848
Gert van lente
Register Jobcoach
Ik begeleid graag mensen naar werk, of help met een hulpvraag maar dit kan alleen als we samen optrekken. En de uitdaging aangaan. Elk mens is uniek vandaar dat maatwerk in mijn begeleiding vanzelfsprekend is. Eerlijk en oprecht is de wijze van mijn aanpak. En daar waar nodig sturend om op de juiste koers te blijven. In mijn begeleiding staat de klant centraal, waar liggen zijn motieven? waar krijgt men energie van? Of waar wordt men weer vrolijk van? Waar liggen belemmeringen die nog opgelost dienen te worden? Belangrijke thema’s die niet mogen worden vergeten. Ik ben pas tevreden als mijn klant tevreden is!
06 - 5772 3095
Fieke van Kuijk
Re-integratieconsulent - Jobcoach
Klanten motiveren en stimuleren om op eigen kracht het doel te behalen wat ze willen bereiken, zijn interessante processen om te begeleiden. Ik vind het mooi om te zien hoe mensen zich ontwikkelen en dat ik daaraan een bijdrage mag leveren.
06-1413 1832
Mirjana van Tulden
Re-integratieconsulent - Jobcoach
Al jaren werk ik graag met mensen die een grotere afstand tot de arbeidsmarkt hebben. Zij verdienen een kans en zijn van grote waarde in een bedrijf. Met geduld, vertrouwen, veel doorzettingsvermogen en vooral de overtuiging dat iedereen een mooie werkplek verdient, ga ik telkens weer aan de slag voor en vooral mét de klant. Dat ik als jobcoach het verschil kan en mag maken in iemands leven & werk is altijd een mooie waardering voor dit prachtige vak!
06-1413 1966
Jolande Blankenvoorde
Re-integratieconsulent - Jobcoach
Doordat ik al jaren werkzaam ben als re-integratieconsulent en coach heb ik inmiddels veel ervaring op mogen doen met verschillende klanten en werkgevers. Deze kennis ga ik goed gebruiken binnen de Overstap. Ik verwacht op deze manier een positieve bijdrage te leveren aan de wensen, mogelijkheden en gestelde doelen van onze klanten.
06 - 1413 1802
Hedwig Meen
Re-integratieconsulent - Jobcoach - HR Adviseur
Aan de slag gaan met de kansen die je krijgt, dat vind ik belangrijk. Daarbij draait alles om persoonlijke aandacht. Het betekent steeds op zoek gaan naar een goede match: de juiste werknemer op de juiste plek. Als dat lukt, valt alles op zijn plaats. Het is mooi om mensen met plezier aan het werk te zien.
06-1413 1825
Maurice Velda
Re-integratieconsulent - Jobcoach
Vanaf augustus 2017 zal na mijn stage van de Saxion opleiding SPH bij Adviesbureau De Overstap op de vestiging Hengelo starten als Re-integratieconsulent. Daarnaast houd ik mij bezig met acquisitie van vacatures en werkervaringsplekken. De prettige werksfeer, de fijne begeleiding en de mogelijkheden binnen De Overstap, zorgen ervoor dat ik mij ook verder kan ontwikkelen.
06-1413 1871
Steffie Wilmink
Administratief medewerkster
De administratie en alles wat daarbij komt kijken is mijn verantwoordelijkheid. Tevens vind ik het vakgebied heel interessant en dat maakt het een hele leuke uitdaging. Ook werk ik nauw samen met collega’s en kan ik hen goed ondersteunen in het werk wat zij doen. Het is een leuk bedrijf met een hele prettige werksfeer.
074-250 9002
Manon Esmeijer
WMO coach
In mijn functie als WMO coach gaat mijn betrokkenheid vooral uit naar mensen die extra aandacht en ondersteuning kunnen gebruiken in hun dagelijks leven. Ik zet mij graag vol overgave in om de kwaliteit van het leven te vergroten. Mijn stijl van coachen is het benadrukken van het positieve en de krachten die mensen bezitten naar boven te halen.
06 - 1413 2046
Bas Postma
WMO coach
Ik ben afgestudeerd aan het Saxion, hier heb ik de opleiding Social Work gevolgd. Nu ben ik werkzaam bij de Overstap als WMO coach. Ik ben ervoor de mensen die extra aandacht en ondersteuning kunnen gebruiken in hun dagelijkse leven. Iedereen speelt zijn eigen wedstrijden in het leven en Johan Cruijf zei ooit: ’Ik ben opzoek gegaan naar de overwinning en dan kom je hem vanzelf tegen’. Ik hou van winnen en dat doe ik graag samen!
06-1820 0235
Winnie Ordelman
Re-integratieconsulent – Jobcoach
Sinds mei 2018 ben ik werkzaam als jobcoach, re-integratieconsulent binnen Adviesbureau De Overstap. In mijn functie ondersteun ik mensen in hun zoektocht naar een passende baan én op de werkplek. De ondersteuning bied ik vanuit de vertrouwensrelatie die ik met de klant opbouw. Om de klant in hun kracht te zetten, wil ik ze positieve ervaringen laten opdoen. Wanneer mensen vervolgens ‘weer’ in hun kracht komen, dat vind ik het mooist. Wat mij typeert: betrouwbaarheid, enthousiasme en betrokkenheid
06 3476 3066
Gwen van der Vegt
Jobcoach i.o.
Sinds september 2018 mag ik een jaar stagelopen bij de Overstap in Hengelo. Ik volg de opleiding Social Work en zit nu in het derde leerjaar. Het geeft mij veel voldoening wanneer ik mensen mag ondersteunen en dat zij zich verder ontwikkelen. Ik vind het een leuke nieuwe uitdaging en ik hoop een goede aanvulling te zijn voor het team!
074-2509002
Maurits Gritter
Jobcoach i.o.
Ik loop van september 2018 t/m juni 2019 stage bij De Overstap als Jobcoach .i.o. In Zwolle, waar ik ook woonachtig ben, studeer ik Maatschappelijk werk en dienstverlening aan hogeschool Windesheim en dit is mijn derde studiejaar. Ik heb er veel zin in en weet zeker dat het een leerzaam jaar voor mij gaat worden. Ik zal mijn best doen om een waardevolle toevoeging aan het team te worden.
038-4265301

Vragen? Laat u terug bellen

Recent nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief