“Een zeer prettige en professionele gesprekspartner”

Advies

Wanneer het gaat om het inzetten van medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt, komt er veel op werkgevers af. De Overstap heeft jarenlange ervaring hiermee en adviseert werkgevers graag over de beste optie voor hun bedrijf en situatie. Als overheidsorganisatie kunt u ons op verschillende manieren inzetten.

 

MVO-advies

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) en Social Return On Investment (SROI) zijn hot items. De vraag is, hoe vult een bedrijf deze wensen in of is de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO) wellicht veel geschikter? Wij adviseren daarin graag en helpen werkgevers richting het keurmerk.

Meer over MVO-advies >>

advies overheid

 

Kennisoverdracht

Wanneer werkgevers, zoals uw overheidsorganisatie, zelf aan de slag willen met het plaatsen van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, dan kunnen wij zorgen voor de kennisoverdracht die dit mogelijk maakt. Onze jarenlange ervaring en uitgebreide expertise op dit gebied zorgt voor een duwtje in de juiste richting.

Meer over onze kennisoverdracht >>

 

Testcentrum

Dankzij ons testcentrum krijgt u een betrouwbaarder beeld van een kandidaat. Wij nemen kandidaten een functiegeschiktheidstest af, in combinatie met een aantal gesprekken. Zo bepalen we het cognitieve niveau en de karaktereigenschappen en geven we richting aan de mogelijkheden van de kandidaat op de arbeidsmarkt. Het meten van cognitieve zaken/denkwijze, beroepsinteresse en gedragsfactoren in één en dezelfde test is uniek. De Overstap doet het!

Meer over ons testcentrum >>

 

Bemiddeling

De Overstap is gespecialiseerd in bemiddeling. Dit betekent dat we met UWV of gemeenten re-integratiediensten bieden.
Meer over bemiddeling >>

 

Ook voor al uw zorgvragen

Sinds 1 januari 2017 zijn we bovendien ook een erkende zorgorganisatie en verzorgen we “Ondersteuning Zelfstandig Leven” voor 14 Twentse gemeenten.

Vragen? Laat u terug bellen

Recent nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

×