“Hun enthousiasme geeft mijn werkdag een boost”

Advies

Wanneer het gaat om het inzetten van medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt, komt er veel op werkgevers af. De Overstap heeft jarenlange ervaring hiermee en adviseert werkgevers graag over de beste optie voor hun bedrijf en situatie. Als dienstverlener kunt u ons op verschillende manieren inzetten.

 

MVO-advies

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) en Social Return On Investment (SROI) zijn hot items. De vraag is, hoe vult een bedrijf deze wensen in of is de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO) wellicht veel geschikter? Wij adviseren daarin graag en helpen werkgevers richting het keurmerk.

Meer over MVO-advies >>

 

Kennisoverdracht

Wanneer werkgevers zelf aan de slag willen met het plaatsen van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, dan kunnen wij zorgen voor de kennisoverdracht die dit mogelijk maakt. Onze jarenlange ervaring en uitgebreide expertise op dit gebied zorgt voor een duwtje in de juiste richting.

Meer over onze kennisoverdracht >>

 

Ook voor al uw zorgvragen

Sinds 1 januari 2017 zijn we bovendien ook een erkende zorgorganisatie en verzorgen we “Ondersteuning Zelfstandig Leven” voor 14 Twentse gemeenten.

 

Tweede spoor re-integratie

Kan een medewerker niet geholpen worden via jobcoaching op de werkplek? Dan is een zogenoemd tweede spoortraject de oplossing. In deze vorm van re-integratie zijn wij gespecialiseerd.

Meer over tweede spoor re-integratie >>

 

Vragen? Laat u terug bellen

Recent nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

×