Vacature nieuws

Iets voor jou?

Wij zijn per direct op zoek naar een  re-integratieconsulent/ jobcoach minimaal 32 uur per week voor de regio Zwolle. Een collega die regionaal wil werken, over een netwerk beschikt, ondernemend is en ervaring meebrengt.
 

Wat vragen we van je?

Je hebt kennis van en affiniteit met mensen met een arbeidshandicap (o.a. ASS, psychische klachten). Je kent methodieken om deze mensen te trainen en te begeleiden, kent de regionale arbeidsmarkt, de sociale kaart en wetgeving op het gebied van sociale zekerheid. Je bent communicatief, flexibel, ondernemend en kunt snel schakelen, goed observeren, zelfstandig werken en bij voorkeur over een netwerk beschikt. Je bent in het bezit van een relevante hbo-opleiding (bijv. Social Work of Jobcoachopleiding), een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG), een rijbewijs en beschikt over eigen vervoer. Bij voorkeur woonachtig in omgeving Zwolle.

 

Wat bieden we je?

De Overstap biedt een dynamische baan in een ervaren, leuk en enthousiast team met een inspirerende werkomgeving waarin veel aandacht is voor persoonlijke en professionele ontwikkeling d.m.v. coaching en intervisie. Daarnaast ontvang je een marktconform salaris en goede secundaire voorwaarden (mogelijkheid eigen indeling werkdagen en gebruik van online leerplatform GoodHabitz).

 

Solliciteren

Voor meer informatie of een kop koffie bel met Sander Doedens 06 14129559.

Wil je solliciteren en voldoe je aan bovenstaand profiel? Stuur dan een CV en een bondige motivatie per email naar info@overstap.nl, t.a.v. de heer S. Doedens.
kijk ook op onze website www.overstap.nl

Je kunt tot woensdag 24 november reageren. Op vrijdag 26 november vinden de gesprekken plaats.

 

Vragen? Laat u terug bellen

×