Vacature Ambulant Begeleider Hengelo

Iets voor jou?

Vanwege toegenomen werkzaamheden binnen de afdeling WMO zijn we op zoek naar een zorgcoach – ambulant begeleider voor de regio Hengelo, bij voorkeur voor 32 uur per week. We zoeken een collega die regionaal wil werken, proactief is, een sociale houding heeft en ervaring meebrengt.

 

Wat vragen we van je?

Je hebt kennis van en affiniteit met mensen (o.a. ASS, psychische klachten) die individuele praktische begeleiding of coaching in het dagelijks leven nodig hebben. Je bent in staat zorg gerelateerde doelen te verwezenlijken en deze verder te ontwikkelen op een wijze die aansluit bij het zelfstandig leven van de cliƫnt. Je bent duidelijk, kritisch, open en gaat respectvol om met mensen. Je kunt zelfstandig beslissingen nemen en neemt je verantwoordelijkheid waar dat nodig is. Je zegt wat je doet, en doet wat je zegt.
De taken zijn te omschrijven als; het voeren van kennismaking- en intakegesprekken, opstellen van zorgplannen, het uitvoeren hiervan, evalueren en bijstellen van het plan en het schrijven van rapportages. Je gebruikt hierbij het 8- Fasen model. Gegevens worden door jou ingevuld in het clientvolgsysteem (ONS). Vanzelfsprekend heb je ook contacten met verwijzers en ondersteuners en helpt ons netwerk te onderhouden en uitbouwen.
Je bent in het bezit van een relevante mbo-opleiding (niveau 4) of HBO, een VOG, een rijbewijs en beschikt over eigen vervoer. Bij voorkeur woonachtig in omgeving Twente.

 

Wat bieden we je?

De Overstap biedt een dynamische baan in een ervaren, leuk en enthousiast team met een inspirerende werkomgeving waarin veel aandacht is voor persoonlijke en professionele ontwikkeling d.m.v. coaching en intervisie. Daarnaast ontvang je een marktconform salaris en goede secundaire voorwaarden (mogelijkheid eigen indeling werkdagen en gebruik van online leerplatform GoodHabitz).

 

Solliciteren

Voor meer informatie of een kop koffie bel je met Maaike Oostrik: 06 1413 1905.
Wil je solliciteren en voldoe je aan bovenstaand profiel? Stuur dan een CV en een bondige motivatie per email naar info@overstap.nl, t.a.v. mevrouw M. Oostrik.

I.v.m. de komende feestdagen willen we voor de kerst de procedure afronden.
Kijk ook eens op onze website www.overstap.nl

Vragen? Laat u terug bellen

×