Mister Profile Arjen Huisman

Afgelopen week is Arjen Huisman door zijn werkgever, Profile Dronten, Flevo banden, in het zonnetje gezet. Hij werd verast met een heerlijke slagroomtaart, een speciaal gedrukt shirt en een mooi horloge voor zijn 4e lustrum.

taart

Wij feliciteren Arjen met deze prachtige mijlpaal!

Al meer dan 20 jaar is Arjen een vaste en betrouwbare werknemer binnen dit bedrijf. Na zijn stageperiode heeft Arjen een dienstverband gekregen en is met veel plezier blijven werken bij deze sociale werkgever waar inclusief werkgeverschap voorop staat!

 

Arjen Huisman

Arjen heeft een ‘sleutelrol’ binnen het bedrijf. In de functie van magazijnmedewerker zorgt hij er o.a. voor dat de autobanden op de juiste plaats komen te liggen. Arjen verzamelt orders en zorgt er voor dat de monteurs tijdig de juiste banden klaar hebben liggen en zorgt er ook voor dat de oude banden verzameld en afgevoerd worden. Daarnaast is Arjen ook bandenmonteur en wordt hij met name ingezet op de speciale type banden die gerepareerd of vervangen moeten worden.

Adviesbureau De Overstap heeft vanaf start dienstverband met veel plezier de persoonlijke begeleiding aan Arjen mogen verzorgen. Wij danken Arjen en zijn werkgever voor het vertrouwen in De Overstap en wensen ze veel succesvolle jaren toe.

 

Sander Doedens
senior jobcoach

 

Vragen? Laat u terug bellen

×