Marloes heeft een fantastische overstap gemaakt

RECHT OP HAAR DOEL AF!!

Dat is iets wat precies past bij Marloes uit Kampen.

Dit najaar heeft Marloes – na een jaarcontract – een vaste overeenkomst gekregen bij de gemeente Kampen. Een geweldig resultaat!
Vanuit de Overstap hebben we Marloes leren kennen toen zij in 2017 ging werken in een project van de overheid. In dit project werken ongeveer 45 mensen met een heel verschillende achtergrond. Zij verrichten administratieve werkzaamheden voor een aantal ministeries. De Overstap zorgde voor de jobcoaching binnen dit project.

Bij Marloes ontstond al vrij snel de behoefte om door te mogen stromen naar ander werk maar de mogelijkheden daartoe waren zeer beperkt. Uiteindelijk heeft Marloes de sprong gewaagd en solliciteerde ze bij de gemeente Kampen bij de debiteurenadministratie/WMO. Een gouden greep, zo blijkt een jaar later.

 

Marloes

Haar leidinggevende is dik tevreden

Een prettige werkgever, werk wat haar veel meer uitdaging biedt. Bovendien is in het eerste jaar nog de mogelijkheid van ondersteuning door de jobcoach van de Overstap.
We zijn nu een jaar verder. Marloes is inmiddels volledig geïntegreerd en haar leidinggevende is dik tevreden. Het jaarcontract is omgezet naar een vaste arbeidsovereenkomst en Marloes staat inmiddels dusdanig sterk in haar schoenen dat we afgesproken hebben de jobcoaching te beëindigen. Mocht ze door omstandigheden weer gebruik willen maken van coaching, dan kan dat. Dat geeft haar een fijn gevoel.

Marloes, gefeliciteerd en heel veel succes voor de toekomst!!

Het Overstapteam

 

Vragen? Laat u terug bellen

×