Jelle werkt zelfstandig in Nederland en Duitsland

Jelle is een zelfstandige werknemer die niet alleen door Nederland maar ook naar Duitsland reist om zijn werkzaamheden als ongediertebestrijdingsmedewerker met 200% passie en kwaliteit uit te voeren! Jelle heeft zijn droombaan gevonden bij Ten Dijk ongediertebestrijding.

Het succesverhaal van Jelle
Op verzoek van UWV heeft De Overstap Jelle ondersteunt bij zijn zoektocht naar een -voor hem- passende baan. Om een juiste keuze te kunnen maken heeft Jelle gedurende het traject op verschillende werkervaringsplaatsen gewerkt om uiteindelijk een proefplaatsing te krijgen bij het bedrijf van zijn vader. Zijn vader in de rol van werkgever wilde objectief blijven, de jobcoach heeft in dat verband vooraf duidelijke afspraken gemaakt. Jelle werd zeker niet voorgetrokken… dat maakte de situatie soms juist ingewikkelder.

Alle kansen benutten
Gedurende de proefplaatsing zette Jelle zich in en ging bewust met zijn leerdoelen aan de slag. Jelle kreeg een dienstverband voor 6 maanden aangeboden! Samen met leidinggevende en Jobcoach Sander Doedens werden ontwikkelingsdoelen opgesteld en gerealiseerd. JelleJelle behaalde in oktober 2016 het certificaat leerling bestrijdingstechnicus en volgde daarnaast onder werktijd en met de nodige zelfstudie ook nog een cursus Duits.
Om zelfstandig met bestrijdingsmiddelen te mogen werken is Jelle in 2017 gestart met de opleiding Bestrijding-technicus. Een pittige opleiding. Jelle ging voortvarend van start. De Jobcoach zorgde voor een duidelijk tijdspad, planning en wekelijkse coaching. Hierdoor behaalde Jelle voor de zomer in 2018 glansrijk deze intensieve opleiding. Een zeer knappe prestatie.

 

 

 

Vast dienstverband
Werkgever beloonde Jelle vervolgens met een vast dienstverband. In maart 2019 was het zover, de persoonlijke ondersteuning werd succesvol afgesloten. Jobcoach Sander Doedens kijkt met een zeer tevreden gevoel terug op dit mooie traject waarin sleutelwoorden als vertrouwen, maatwerk en persoonlijke aandacht zorgden voor een ongekend succes!

Wij wensen Jelle vooral veel succes met zijn verdere loopbaan.

Vragen? Laat u terug bellen

×