De Overstap feliciteert Kari’s Crackers

Onze onderneming neemt niet mensen aan om crackers te bakken, maar bakt crackers om mensen aan te nemen. Zo ontwikkelen wij een eigen versie van een Sociale Onderneming, aldus Patrick Roozemond tijdens de feestelijke opening in Heino. 

Vrijdag 10 mei was De Overstap aanwezig bij de feestelijke opening van het nieuwe pand van Karis Crackers aan de Weerd 4 in Heino.
Het programma begon met een interactieve sessie over ‘Het samen bewegen met Sociaal Ondernemerschap’. In kleine gesprekken werd er gebrainstormd over het opzetten van een “levend lab”.

Karis Crackers: “We zien onszelf als een Levend Lab, waarbij we continu experimenteren met nieuwe tools en met verbeteringen waarmee we onze mensen kunnen helpen in hun groei. Wij vinden het heerlijk om met elkaar mooie voedingswaren te maken. Zoveel mogelijk met de hand en met pure ingrediënten. Bovenal zijn we op zoek naar een goede sfeer waarbij mensen tot hun recht komen. We zijn gezegend met een groep mensen die ons een helpende hand toesteken en die tegelijkertijd leren om zichzelf te ontwikkelen. Allemaal mensen die om wat voor reden dan ook (even) de ruimte nodig hebben om hun eigen kwaliteiten te ontwikkelen.”

Kari’s Crackers 1Patrik en Kari Roozemond

Om 16.30 uur verrichtte wethouder Jacques van Loevezijn van gemeente Raalte de officiële opening van het nieuwe onderkomen waarna er geproost werd en een proeverij plaatsvond met uiteraard heerlijk eigengemaakte pizzacrackers.Kari’s Crackers 2

Wethouder van Loevezijn

De Overstap feliciteert Kari’s Crackers met het mooie nieuwe pand. Wij wensen Patrick en Kari veel werkplezier en groei toe.

Kari’s CrackersKari Roozemond en Jolande Blankenvoorde 

De Overstap werkt al een geruime tijd met veel plezier met deze sociale onderneming samen, jobcoaching, re-integratie, praktijkassessment voor UVW en gemeentelijke klanten.

 

 

 

Vragen? Laat u terug bellen

×