Veilig uw bestanden naar De Overstap sturen

Veilig uw bestanden sturen of ontvangen, dat kan nu!

De Overstap hecht grote waarde aan de beveiliging van persoonsgegevens. Daarom vragen we u om (gevoelige) persoonsgegevens zo veilig mogelijk naar ons te versturen. U kunt daarbij gratis gebruik maken van Cryptshare.

Met Cryptshare stuurt u veilig e-mails en bestanden naar De Overstap. De bestanden worden opgeslagen op de speciale Cryptshare-server van De Overstap.
Uw bericht en bestanden wordt versleuteld opgeslagen op de Crypsthare-server. Wanneer u een bericht via Cryptshare verzendt, maakt u zelf een wachtwoord aan. Dit wachtwoord geeft u door aan de ontvanger, die daarmee uw bericht kan downloaden.
Door Cryptshare te gebruiken voldoet u aan alle wettelijke richtlijnen die de overheid stelt aan het beveiligd verzenden van persoonsgegevens.

Voor het verzenden van berichten en bestanden via Cryptshare heeft u geldige e-mailadressen van uzelf en van de ontvanger nodig.
U kunt een bericht of bestand met Cryptshare versturen via https://cryptshare.overstap.nl
Deze instructie-cryptshare leidt u stap voor stap door het proces.

Heeft u vragen over het gebruik van Cryptshare, dan kunt u contact opnemen met ons kantoor in Hengelo 074-2509002. Het centrale emailadres is info@overstap.nl

Vragen? Laat u terug bellen

×