Successen bij De Overstap

We hebben wat te vieren en dat delen we graag!

Hedwig Meen

Hedwig Meen

heeft verschillende opleidingen en cursussen gevolgd op het gebied van HRM en mediation. Afgelopen zomer heeft zij de opleiding loopbaanadviseur succesvol afgerond. Onlangs heeft ze haar registratie tot NOLOC Loopbaan professional behaald.
Wij zijn blij met medewerkers die zichzelf blijven ontwikkelen en door aansluiting bij een erkende beroepsvereniging er tevens voor zorgen dat deskundigheid en kwaliteit gewaarborgd worden.
Hedwig van harte gefeliciteerd!

 

Maurice Velda

Maurice Velda

Na een pittig jaar van veel kennis opdoen, colleges volgen, intervisie en praktijkervaring, heeft Maurice Velda zijn opleiding tot Arbeidsdeskundige succesvol afgerond. Meteen hierna heeft hij zich laten registreren waardoor hij nu register Arbeidsdeskundige is.
Deze arbeidsdeskundige expertise is een hele waardevolle toevoeging aan onze dienstverlening.
Wij feliciteren Maurice met dit mooie behaalde resultaat!

 

Nicole Bons

Nicole Bons

Om de toenemende werklast in Zwolle beheersbaar te houden zijn we blij dat Nicole Bons vanaf december het team in Zwolle is komen versterken. Nicole beschikt over ervaring bij verschillende re-integratiebedrijven zowel in de functie van re-integratieconsulent als Jobcoach. Nicole is een energieke en spontane dame. In haar vrije tijd mag ze graag competitief handballen en komen haar kwaliteiten als doorzettingsvermogen en samenwerken goed van pas. Nicole werkt 32 uur bij De Overstap, haar werkgebied zal voornamelijk Overijssel- Salland zijn.
Wij wensen haar veel succes!

 

Vragen? Laat u terug bellen

×