Professionele loopbaanbegeleiding

September loopbaan Check

Check je loopbaan tijdens de Week van de Loopbaan! In september, van 13 t/m 17 september 2021, is het weer de Week van de Loopbaan. Dé tijd om even stil te staan bij jouw loopbaan!

Iedere loopbaan kent momenten waarop je nadenkt of je huidige werk nog wel aansluit bij je dromen, ambities en wensen.

 

Werkzoekend of beweging willen in je werk 

Ben je werkzoekend? Wil je meer plezier en energie uit je werk halen? Sta je stil in jouw ontwikkeling? Ben je toe aan een volgende stap in jouw loopbaan? Wil je weten waar jouw kwaliteiten liggen? Er kunnen talloze redenen zijn waarom je vastloopt in je werk.

Het kost veel energie als je te lang met loopbaanvragen blijft rondlopen. Je zelfvertrouwen loopt een forse deuk op. Als je bedenkt dat je gemiddeld zo’n 90.000 uur van je leven werkt, dan besef je nog meer hoe belangrijk het is om werk te doen dat bij je past en waar je gelukkig van wordt. Een loopbaanprofessional van De Overstap helpt je jouw doel scherp te krijgen en een ontwikkelplan op te stellen, zodat je in beweging blijft.

loopbaanbegeleiding, coaching, werkplezier, ander werk,

Leven Lang Ontwikkelen  

Ook als je het prima naar je zin hebt, kun je al nadenken over je toekomst. Tenslotte zijn de tijden dat je 30 jaar bij dezelfde werkgever werkt voorbij. Door jezelf voortdurend te ontwikkelen blijf je bij en groei je mee met de veranderende arbeidsmarkt. Dat is gemakkelijker gezegd dan gedaan.

 

Hoe doe je dat dan: blijvend ontwikkelen? Moet je daarvoor de schoolbanken in of kan dat ook in de praktijk? Betekent het een carrière switch of eens snuffelen in een andere branche? Of is een werkervaringsplek voor jou dé oplossing? Veel vragen waar je met één van onze loopbaanprofessionals over kunt sparren.

 

 

Ander werk dankzij het gratis loopbaanadvies.

“Ik twijfelde al een tijdje of ik mijn werk nog wel leuk genoeg vond om het nog 20 jaar te blijven doen. Ik wist niet goed welke mogelijkheden ik had om door te groeien of ander werk te krijgen. Dankzij het gratis loopbaan advies ben ik erachter gekomen dat er bij mijn kwaliteiten nog veel meer beroepen passen.

Het was wel even spannend maar ik heb een carrière switch gemaakt! Superblij ben ik met deze keuze. Ik kan mijn kwaliteiten erin kwijt, heb meer verantwoordelijkheden én meer balans tussen mijn werk en privé leven.

– D –

loopbaanbegeleiding, coaching, werkplezier, ander werk,

 

 

Meld je aan voor de Week van de Loopbaan 

In heel Nederland zetten loopbaanprofessionals en jobcoaches hun deuren voor je open tijdens de landelijke Week van de Loopbaan van 13 t/m 17 september 2021. Maak vrijblijvend kennis met De Overstap, een Noloc gecertificeerde loopbaanorganisatie, in Hengelo en Zwolle, en krijg persoonlijk advies over jouw loopbaanvraagstuk of laat jouw cv checken!

 

De Overstap

Bij De Overstap werken erkende NOLOC loopbaanprofessionals en ook wij doen mee aan de Week van de Loopbaan.

Onze loopbaanprofessionals kunnen werkgevers helpen bij verschillende vraagstukken als het gaat om loopbaanadvisering, 1e /2e spoor of bijvoorbeeld outplacement trajecten.

Voor werknemers hebben wij loopbaantrajecten ontwikkelt waarbij de volgende onderdelen ingezet kunnen komen; beroepskeuze- en competentietesten, zelf- en arbeidsmarktanalyse en een concreet actieplan.

Ben jij zoekende in werk- en loopbaanzaken en heb je behoefte om eens van gedachten te wisselen met een vakkundige loopbaanprofessional bij jou in de buurt?

 

Begeleiders en coaches De Overstap

 

De Overstap nodigt je graag uit om, in de week van de loopbaan (13 tot 17 september), vrijblijvend een loopbaan-advies-afspraak te maken of een cv check te laten uitvoeren.

Wat kun je van het loopbaanadvies gesprek verwachten?

  • Je gaat sparren met een van onze loopbaancoaches over je huidige of toekomstige loopbaan en wat daarin de wensen en obstakels zijn
  • Je verkent de eerste stappen die je zelf kunt ondernemen
  • Je krijgt informatie over mogelijkheden van vervolgtrajecten

Het loopbaan advies, wat je van ons krijgt, is geheel vrijblijvend. Het is aan jou om er iets mee te doen.

Wat biedt de cv check?

  • Inzicht in hoe jouw cv ervoor staat en tips die je cv sterker maken

 

Het is de eerste stap naar meer plezier in het werk dat écht bij je past! Maak de Overstap!

 

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact op voor het maken van een GRATIS, geheel vrijblijvende, loopbaanadvies of cv check afspraak. Deze afspraak kan online plaatsvinden of op onze locatie in Hengelo of Zwolle.

 

Veel gestelde vragen:

Wat is de Week van de Loopbaan?

De Week van de Loopbaan is een initiatief van Noloc waarbij werkenden,  werkzoekenden én werkgevers in de gelegenheid worden gesteld om gratis en vrijblijvend loopbaanadvies in te winnen. De Overstap wil hiermee aandacht geven aan het belang van
Leven-Lang-Ontwikkelen én alle vormen van (persoonlijke) begeleiding van mensen en organisaties op de arbeidsmarkt.

Wanneer is de Week van de Loopbaan?

De Week van de Loopbaan 2021 is van 13 t/m 17 september. In deze week zijn er in heel Nederland loopbaanprofessionals en jobcoaches die hun deuren voor je open tijdens de landelijke Week van de Loopbaan.

Lees hier nog meer veel gestelde vragen

 

 

Vragen? Laat u terug bellen

×