Mirjam maakt de overstap… met al haar kwaliteiten en talenten

Nadat ik door ziekte 30 jaar in de WAO heb doorgebracht wilde ik graag onderzoeken wat voor mij nog mogelijk was richting werk. Bij de UWV gesprek gehad en zo terecht gekomen bij de Overstap om een re-integratietraject te gaan volgen en zo te ontdekken waar mijn kwaliteiten en talenten liggen en wat ik fysiek nog zou kunnen.

Ik kom uit de zorg en dat bleef toch trekken.

Samen met Hedwig Meen begon mijn zoektocht naar mij zelf en naar mijn kwaliteiten en talenten.
Met al mijn enthousiasme ging ik het traject in en begon met vrijwilligerswerk bij een organisatie waarin ik mogelijkheden kreeg om te ontdekken wat ik leuk vond.
Ook kreeg ik vrijwilligerswerk in de zorg. Hierdoor kwam ik er al vrij gauw achter dat mijn passie nog steeds in de zorg ligt.
Door gewoon dingen te gaan doen en te ontdekken, en de leuke en fijne coach, kwam ik er achter waar mijn passie lag.
Helaas gooide de coronacrisis roet in het eten en lag het coachen een poosje stil maar werd het al gauw op een andere manier ingevuld, ondertussen ging mijn zoektocht gewoon door en kan ik zeggen dat ik aan het einde van het traject een ontzettend leuke en passende parttime baan heb gevonden.

Mirjam

Een baan waarin ik al mijn kwaliteiten en talenten kan inzetten en vooral waar mijn passie ligt, na drie maanden mocht ik een jaar contract in ontvangst nemen.
Ik ben overdonderd en soms kan ik het nog bijna niet geloven. Maar tegelijk ook ontzettend dankbaar hoe alles is gegaan en hoe snel ik weer tussen het gewone werkende leven ben beland.
Met een portie doorzettingsvermogen en geloven in jezelf en de ander, heb ik dit in één jaar tijd mogen bereiken.
Ik wil de Overstap en in het bijzonder Hedwig Meen bedanken voor de fijne en ontzettend goede samenwerking hierin.

Nogmaals bedankt!,
Mirjam

 

Mirjam, van harte gefeliciteerd en veel succes met je mooie baan!
Het Overstapteam

 

Vragen? Laat u terug bellen

×