Loopbaanadvies in tijden van corona

Op zoek naar ander werk…

Dagelijks horen we in het nieuws over de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt in verband met de corona crisis. Bedrijven staan onder grote financiële druk en de verwachting is dat er vele banen verloren gaan of dat werknemers noodgedwongen elders in het bedrijf worden ingezet.
Veel werknemers zullen op korte termijn op zoek moeten naar ander werk als gevolg van reorganisatie of faillissement.

 

Goed voorbereid de arbeidsmarkt op

Wat nou als je je baan verliest, als je functie ingrijpend verandert en niet goed meer bij je past of als je dreigt uit te vallen door stressklachten? Dan wil je op zoek naar een werkplek die goed bij je past maar dit blijkt vaak nog niet zo gemakkelijk. Waar begin je, waar liggen je interesses en kwaliteiten en in welke functies kun je die (nog meer) kwijt, en last but not least: wat is in deze tijd een realistische zoekrichting? Een loopbaancoach kan ondersteuning bieden om hierin de nodige stappen te maken met als resultaat een concreet ontwikkelings-en actieplan waar je mee aan de slag kunt!

Meer hierover lees je op…… 

Vragen over loopbaanbegeleiding ? We denken graag mee, laat u terugbellen.

 

Subsidie werkgevers

In een eerder nieuwsitem over SLIM regeling op onze website d.d. 13 mei 2020 werd loopbaanadvies al genoemd als mogelijk onderdeel van deze subsidieregeling. Ondernemers in het MKB komen in aanmerking voor subsidie op de kosten tot wel 80%.
Momenteel zijn er voorstellen om de SLIM regeling ook in te kunnen zetten voor loopbaanadvies aan met werkloosheid bedreigde werknemers en om de regeling Ontwikkeladvies 45+ weer te hervatten. Bij deze laatste regeling konden werknemers van 45 jaar en ouder tot begin januari 2020 een (gesubsidieerd) loopbaantraject volgen om duurzaam inzetbaar te blijven.

Vragen over loopbaanbegeleiding, SLIM regeling ? We denken graag mee !
U zoekt een organisatie met jarenlange ervaring om u te helpen met advies, coaching en bemiddeling? Dat zijn wij!
Neem vrijblijvend contact op met ons of laat een bericht achter.
 

Vragen? Laat u terug bellen

×