Coronacrisis levert extra stress- of angstklachten

Vooral door de Coronacrisis kunnen er bij medewerkers extra stress- of angstklachten ontstaan. Veel medewerkers werken op een heel andere manier dan voorheen, zeker bij langdurig thuiswerk kunnen deze omstandigheden (bv. voortdurend aanwezig zijn van kinderen en partner) stressverhogend zijn.

 

Uitval voorkomen

De Overstap kan nu maar ook na de ergste crisis u ondersteunen en voorkomen dat uw medewerker uitvalt. Ons professionele team van coaches verbetert het persoonlijk en sociaal functioneren, organiseren van taken, indelen van juiste verhouding tussen werk en prive en daardoor beter kunnen omgaan met emoties. Alle ondersteuning (nu) is vooral beschikbaar via beeldbellen, online en/of telefonisch.

De medewerker wordt mentaal en praktisch ondersteund om goed inzetbaar te blijven. De leidinggevenden worden daarmee ook ontlast. Leidinggevenden kunnen overigens zelf ook met vragen, stress of klachten worstelen, ook daarvoor staan onze coaches gereed.

 

(job-)coaching

Wij kunnen coachen op timemanagement, omgaan met angst en onzekerheid en persoonlijke effectiviteit. Onze werkwijze is inleven, luisteren, relativeren, samenvatten en d.m.v. kritische vragen en/of maatwerkadviezen uw medewerker weer op het juiste spoor te krijgen. Soms kan een advies gegeven worden aan de werkgever ten behoeve van evt. benodigde aanpassingen in de werkbelasting.

In geval van ernstiger klachten die lijken op Burn-out, kunnen we via samenwerkende partners zorgdragen voor de inzet van specialisten.

 

Vragen? Laat u terug bellen

×