quote

Langer doen wat je leuk vindt

Duurzaam werk dankzij onze gerichte jobcoaching

Iedereen doet het liefst werk wat goed aansluit bij de interesses, kwaliteiten en mogelijkheden die iemand bezit. Op deze manier ga je met plezier naar je werk en kan je dit werk ook voor een langere tijd blijven doen. Dit is ons uitgangspunt met behulp van onze jobcoaching.

 

Het uitgangspunt bij iemand met een beperking is kijken naar wat degene nog wel kan. Daarbij is het wel belangrijk om de belemmeringen in het achterhoofd te houden om ervoor te zorgen dat een werknemer duurzaam kan werken en dit kan blijven doen. Vanuit dit perspectief richten wij onze Modulaire trajecten, Werkfit, Naar Werk en 2e spoor trajecten in.

 

Duurzaam werk realiseren wij met behulp van persoonlijke begeleiding

Daar waarbij je ondersteuning nodig hebt om langer te doen wat je leuk vindt zetten wij het traject in, om jou aan het werk te houden. Dat doen we altijd met behulp van persoonlijke begeleiding, waar onze re-integratieconsulent of jobcoach je helpt met aandacht en zorg.

 

We kijken niet naar wat niet kan, maar wat wel kan. Zo zien we dat er altijd mogelijkheden bestaan. Neem contact met ons .

Vragen? Laat u terug bellen

Recent nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

×