Succesverhaal van Ton bij Azerty

Ton is in de functie van inpakker werkzaam bij Azerty. Azerty is 1 van de grootste IT webshops van de Benelux gevestigd in Raalte.

 

Ware topsport!

Ton kwam bij aanvang van zijn proefplaatsing, in een voor hem, geheel nieuwe werkomgeving terecht. Hij had namelijk geen interesse in de ‘digitale wereld’ en had helemaal niets met hard- en software maar wilde deze kans op een baan niet aan zich voorbij laten gaan.
Samen met zijn collega’s, leidinggevende Vincent Best en jobcoach Sander Doedens is hij deze uitdaging aangegaan.


Sander (L) en Ton(R)
Het zorgvuldig inpakken van de hardware is een vak apart. Hoe zorg je nu dat een pakket dat via een koerier verstuurd wordt, onbeschadigd naar een tevreden klant komt? Dat lijkt eenvoudig maar zijn veel stappen voor nodig. Even voor de duidelijkheid; we hebben het hier niet over een standaard pakketje van 30 x 30 cm maar een doos van een meter bij een meter of zelfs groter.. waar zware gaming PC’ s in worden verpakt. Flinke jongens dus! En dat maal tientallen op een dag maakt het tot ware topsport!

 

Inclusief werkgeverschap

In de afgelopen jaren heeft Ton laten zien dat hij een betrouwbare werknemer is waar op gebouwd kan worden. Hij is een echte teamspeler geworden en pakt alles zeer zorgvuldig in.

Wij bedanken Ton voor het vertrouwen in De Overstap en wensen hem en Azerty een mooie samenwerking toe!
Wederom een mooi voorbeeld van inclusief werkgeverschap!

 

Vragen? Laat u terug bellen

×