quote

Sollicitatietraining bij De Overstap, dat had ik eerder moeten doen!

Sollicitatietraining en sollicitatie coaching volgen

Tijdens de sollicitatietraining en coaching van De Overstap leren wij cliënten wat hij of zij nodig heeft om goed voorbereid op een sollicitatiegesprek te verschijnen. Bij de verschillende onderdelen binnen de sollicitatietraining hoort onder andere:

  • Het leren maken van een goed en up-to-date CV
  • Een (open)brief of motivatie schrijven
  • Het optimaal gebruik maken van verschillende Sociale Media kanalen en netwerken
  • Het aanleren van verschillende methodieken (waaronder STARR)
  • Het trainen en coachen op werknemers- en sociale vaardigheden*
  • Indien noodzakelijk en gewenst gaan wij mee op gesprek ter ondersteuning van de cliënt

 

Wat leer je nog meer tijdens sollicitatietraining

Tot slot wordt er binnen de sollicitatietraining en coaching ook behandeld welke rechten en plichten een cliënt heeft tijdens een sollicitatiegesprek. De sollicitatietraining wordt regelmatig vernieuwd en aangepast naar de laatste ontwikkelingen van het hedendaags solliciteren. Naast een sollicitatietraining bieden wij ook de mogelijkheid tot een gericht assessment traject, waarbij specifiek wordt gekeken naar voor meer informatie klik hier. Meer weten over de sollicitatietraining of sollicitatie coaching neem contact met ons op: info@overstap.nl

* het trainen van werknemers- en sociale vaardigheden is vaak een onderdeel van een ‘Werkfit’ of een ‘Naar Werktraject’ maar ook bij outplacement en 2e spoor re-integratietrajecten. Hierbij leert de klant sociale vaardigheden voor het opbouwen en onderhouden van een (werk-)relatie. Dit is bevorderlijk voor het functioneren en zelfredzaamheid op de werkvloer en het omgaan in het maatschappelijk verkeer.

Vragen? Laat u terug bellen

Recent nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

×