Sander heeft een nieuwe baan

Nieuwe baan!

Na ruim 14 jaar komt per 1 maart mijn dienstverband bij Adviesbureau De Overstap ten einde. Met ontzettend veel plezier heb ik dagelijks mijn werkzaamheden uitgevoerd. De Overstap is een prachtig bedrijf met betrokken werknemers welke dagelijks voor opdrachtgevers en klanten klaar staat.
Bijzonder wil ik Han Kuipers en Maaike Oostrik bedanken voor de fijne samenwerking en de successen die we samen hebben behaald! Ik ben blij dat Jolande Blankenvoorde – van Gerner bereid is om mijn functie over te nemen. Via deze weg wil ik ook opdrachtgevers, werkgevers en overige contacten bedanken voor de prettige samenwerking. Wellicht komen we elkaar weer tegen!

Volgende week start ik met een nieuwe uitdaging bij de Gemeente Raalte in de functie van accountmanager werkgeversservicepunt en all-round consulent werk.
Een functie waar ik veel zin in heb en waar ik mij o.a. ga inzetten om werkzoekenden en werkgevers aan elkaar te verbinden. Wil je meer informatie of weten wat de gemeente voor jou als werkgever kan bieden? Ik kom graag langs voor een bakje koffie!

Groeten,

Sander

 

 

 

Sander,

We hebben al op verschillende momenten afscheid genomen, veel belangrijker is je nu heel veel succes te wensen en ik ben er van overtuigd dat je van grote meerwaarde zult zijn voor de Gemeente Raalte. Het ga je goed!

Han Kuipers

 

Heel veel succes in Raalte!

Je collega’s van De Overstap

Vragen? Laat u terug bellen

×