Geslaagde Open huisdagen

We kunnen terugkijken op 2 geslaagde dagen waarbij opdrachtgevers, werkgevers, leveranciers en cliënten het nieuwe kantoor hebben kunnen bekijken aan de Pasmaatweg 21 te Hengelo. Er waren meerdere presentaties te zien over de werkzaamheden van De Overstap. Leuke reacties op het frisse en moderne interieur, mooie cadeaus maar ook verassende opmerkingen over de verscheidenheid en samenhangende activiteiten waar niet iedereen van op de hoogte was.

Het waren gezellige informele bijeenkomsten waarbij medewerkers van De Overstap op verschillende plaatsen in het kantoor toelichting gaven over de activiteiten Re-integratie, zorgondersteuning Wmo en Jobcoaching.

Geslaagde Open huisdagen

 

Geslaagde Open huisdagen1
Geslaagde Open huisdagen2


“Wij maken De Overstap”

De klanten van De Overstap zijn divers, ze komen uit alle sociale klassen en functioneren op verschillende niveaus, van praktijkschool tot universiteit. De Overstap is werkzaam voor bedrijven en overheidsinstellingen in geheel Nederland en richt zich daarbij vooral op de regionale arbeidsmarkt. De Overstap is een specialist op het gebied van duurzame inzetbaarheid en mensen met een arbeidsbeperking. Of het nu gaat om re-integratie, Jobcoaching, tweede spoor re-integratie, outplacement of VCA-trainingen, op elke gebied staan de betrokken adviseurs voor u klaar.

De gemeenten zijn verantwoordelijk voor de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo). Het uitgangspunt van de wet is het bevorderen van de zelfredzaamheid. U kunt hier bijvoorbeeld denken aan; bevorderen dat mensen met een beperking of psychisch probleem deel kunnen nemen aan de samenleving. De gemeenten besteden deze ondersteuning uit aan zorgorganisaties, waaronder ook aan De Overstap.

De Overstap biedt professionele, resultaatgerichte en flexibele ondersteuning, voor mensen die begeleiding of ondersteuning nodig hebben ter verbetering van de zelfredzaamheid op alle levensgebieden. De medewerkers van De Overstap beschikken over specifieke expertise op het gebied van: Autisme Spectrum Stoornis (ASS), verstandelijke of psychische beperking, arbeidsongeschiktheid, culturele diversiteit.

De ambitie van De Overstap is de toonaangevende specialist te zijn in arbeidsre-integratie, coaching, duurzame inzetbaarheid en ambulante hulpverlening binnen Oost-Nederland.

Vragen? Laat u terug bellen

×