quote

Een life coach doet meer dan begeleiding naar werk

Lifecoaching – Life coach

Misschien zoek je al een poosje naar werk of ondersteuning bij het vinden van werk. In de begeleiding wordt vaak alleen gekeken naar het soort werk dat bij jou past en wat jij goed kunt. Onze ervaring is dat dat meestal niet voldoende is en dat er beter breder kan worden gekeken: het zogenoemde coaching. Hierbij wordt jouw thuissituatie en persoonlijke omstandigheden meegenomen in de begeleiding door onze life coach. Dit gebeurd vaak in het kader van een WMO opdracht, vanuit jouw gemeente, ook wel ambulante begeleiding of thuishulp genoemd.

 

Het lifecoaching traject

Lifecoaching richt zich op alles wat een rol speelt in jouw leven. Zaken als relaties, werk, familie, financiƫn, persoonlijkheid en zingeving worden hierin meegenomen en zo goed mogelijk op elkaar afgestemd. Het afstemmen van levensgebieden en het vinden van de juiste balans ertussen is wat voorop staat. Een lifecoachingtraject kan parallel lopen met jobcoaching.

 

Life coach bij jou in de buurt

Heb jij een vraag voor onze life coach? Neem dan even contact met ons op voor een vrijblijvend advies of kennismaking met onze life coach: info@overstap.nl

Vragen? Laat u terug bellen

Recent nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

×