Geslaagd…feest!

Dit jaar hebben we veel geslaagden en jubileums bij De Overstap!

We hebben bij de Forelderij in Usselo vooral de tijd genomen om stil te staan bij het afscheid van onze 2 stagiaires, Jeanne en Rick.

Geslaagd

Onze stagiaire Jeanne heeft haar 3e jaars stage Social Work in Zwolle succesvol afgerond. Sander en zijn team hebben voor de nodige cadeaus, prachtige bloemen en warme woorden gezorgd.

 

Geslaagd2

Rick heeft na zijn stage in Hengelo vanuit de opleiding Toegepaste Psychologie ook de afstudeeropdracht “Burn-out” bij de Overstap uitgevoerd, daar zijn we hem veel dank voor verschuldigd. Fieke was de trotse stagebegeleider gedurende de hele stage en mocht hem natuurlijk in de “bloemetjes zetten”.

 

Geslaagd3

Gwen
(links) heeft onlangs haar diploma Social Work in ontvangst genomen en haar arbeidsovereenkomst bij De Overstap verlengd.
Hedwig is al van vele markten thuis en beschikt al over de nodige diploma’s en heeft daar een certificaat Post HBO Loopbaancoach aan toegevoegd. Maaike en haar team van Hengelo hebben voor beiden een paar prachtige cadeaus geregeld en ze gefeliciteerd met hun resultaat.

 

Geslaagd4

Nadat we begin dit jaar (voor de Corona crisis) Maaike hebben verrast met haar 12,5 jaar jubileum is het nu de beurt aan Sander. Het echte feest houden we na zijn vakantie.
Han Kuipers kon het niet laten om “enkele stichtelijke woorden” te spreken en Sander te bedanken voor zijn tomeloze inzet en energie voor De Overstap.

Voorts bedankte hij iedereen voor zijn of haar inzet in dit turbulente jaar en in het bijzonder de scheidende stagiaires en wenste hen vooral veel succes voor de toekomst.

De dag werd afgesloten met een heerlijke BBQ en een prachtig teamspel!

 

 

Vragen? Laat u terug bellen

×