De Overstap biedt gratis cv check aan

De corona crisis raakt ons allemaal en daarom willen de medewerkers van Adviesbureau De Overstap hun steentje bijdragen in deze bizarre tijd. Gedurende de corona crisis bieden zij graag hun expertise aan, een gratis cv check en een gratis telefoongesprek met sollicitatietips.

We horen nu al dat mensen hun baan hebben verloren of dreigen te verliezen. Vaak ook medewerkers die helemaal niet bezig waren om van baan te veranderen. Dus ook niet voorbereid zijn op het maken van een cv of al heel lang geen sollicitatiebrief hebben geschreven. Of erger, eigenlijk helemaal niet weten wat ze dan graag willen.

Doen waar je goed in bent. Normaliter werken onze coaches met bepaalde doelgroepen maar we willen deze diensten in deze tijd voor iedereen beschikbaar stellen. Wij doen dit door gratis een cv check en sollicitatietips aan te bieden. Dit houdt in dat iedereen die zijn/haar cv wilt opfrissen of behoefte heeft aan sollicitatietips contact met ons mag opnemen. Zolang we de tijd daarvoor hebben, helpen we iedereen!

Het werkt als volgt: meld je aan door te bellen naar 074-2509002 of een mail te sturen aan cvhulp@overstap.nl en geef aan dat je gebruik wil maken van de gratis cv check en/of sollicitatietips. Je mag je concept cv en/of brief meesturen. Je wordt dan binnen één week gekoppeld aan een coach van de kantoren uit Zwolle of Hengelo die contact met je opneemt om je advies te geven of je vragen te beantwoorden. Dit is de flyer die je mag delen.klantenservice

Ook werkgevers kunnen we professionele ondersteuning bieden bij bijvoorbeeld outplacement, 2e spoor, burn-out aspecten, loopbaanbegeleiding e.d.

Vragen? Laat u terug bellen

×