Jobcoaching

Een nieuwe maatregel maakt het nu ook mogelijk, dat na het ingaan van een dienstverband (van minimaal 6 maanden) alsnog blijkt dat Jobcoaching noodzakelijk is dan kan dat in veel gevallen door UWV worden vergoedt. We kijken graag met u mee of uw medewerker daarvoor in aanmerking komt.  Om medewerkers te ondersteunen in hun werkzaamheden heeft De Overstap uitsluitend HBO opgeleide Jobcoaches in dienst.

 

Coaching van medewerker

Jobcoaching betekent enerzijds dat we werkzoekenden met een afstand tot de arbeidsmarkt aan het werk helpen bij uw bedrijf. Dit doen we op de best passende manier voor beide partijen. Anderzijds bieden we de nieuwe werknemer persoonlijke ondersteuning en begeleiding op de werkplek. Zo willen we bereiken dat deze werknemer zijn of haar werk nog beter kan doen. Ook ondersteunen we u als werkgever om ervoor te zorgen dat u optimaal met de nieuwe medewerker kunt samenwerken.

 

Extra begeleiding

Onze vakbekwame jobcoaches hebben jarenlange ervaring in de begeleiding van mensen met een structurele functionele beperking. Bovendien kan De Overstap niet alleen ondersteuning bieden op de werkplek, maar ook bij het (thuis) zelfstandig leven. Dit doen we al voor inwoners van de 14 Twentse gemeenten. U zegt het maar, wij staan voor u klaar!

Vragen? Laat u terug bellen

Recent nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

×